Avicii heeft zijn allerlaatste show gedraaid op Ibiza

2 september 2016
Avicii, de hero die miljoenen muzikale hartjes sneller heeft laten kloppen, heeft zijn laatste show gedraaid op Ibiza. Omdat we het zo zonde vinden dat hij de muziekwereld gaat verlaten, hebben we een korte opsomming van zijn successen voor je!
De wereldberoemde DJ begon in de muziekindustrie in 2008, op zijn 18e, nadat hij een remix uitbracht van het Commodore 64-spel Lazy Jones. Dit nummer leidde tot zijn eerste release bij Strike Recordings, getiteld 'Lazy Lace'.
In 2011 breidde Avicii zijn fanbase alleen maar uit toen hij zijn hit ‘Levels’ uitbracht. De zangstem in het nummer komt uit het lied 'Something's Got a Hold on Me' van zangeres Etta James.
Na het succes van ‘Levels’ kwam Avicii als Tom Hangs met het nummer ‘Blessed’. Avicii was unstoppable! In 2012 bracht hij ‘Silhouettes’ uit. Nu was het wachten alleen nog maar op zijn album die de superster in 2013 uitbracht; 'True'. Bekende nummers van dit album waren 'Wake Me Up', 'Hey Brother' en ‘Addicted to you’. Begint er al een lampje te branden? ;) In 2015 kwam Avicii (Tim Bergling) vervolgens met zijn tweede en laatste album: 'Stories'.
Een paar maanden geleden plaatste Avicii vervolgens een bericht op zijn website dat hij ging stoppen met muziekmaken en zijn laatste show zou geven. End at moment is nu gekomen. We hebben van je genoten, Avicii! Check hierboven een selectie van zijn beste clips.

Addicted To You

Hey Brother

categorie:

laatste nieuws

FOTO: Max Verstappen heeft een nieuwe vriendin!

Nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

VIDEO: Harry Styles covert Rihanna’s Wild Thoughts

Muziek

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws

OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

Muziek