VALTIFEST 2013 | KAK! UITVERKOCHT

5 september 2013
De pot zit tot de rand vol. Valtifest 2013 is met 15.000 poepchique, kakkineuze en overal schijt aan hebbende bezoekers tot de laatste kaart uitverkocht. Het is de zesde maal op rij dat Valtifest volledig uitverkoopt.
Valtifest vindt sinds 2008 op de eerste zaterdag van september plaats op de NDSM Werf en maakt een continue groei in populariteit door. Het stronteigenwijze festival onderscheidt zich door jaarlijks een uniek thema tot in de kleinste details door te voeren. Van aankleding en programmering tot strenge dresscode en communicatie. Dit jaar in samenwerking met internetsensatie Kakhiel, die de festivalcampagne heeft ontworpen. Dat is ook niet gek, de 2013-editie heeft KAK! als thema, hetgeen betekent dat de NDSM Werf komend weekend verandert in en open riool vol kakkers, toiletjuffrouwen, mannen in drollenvangers en dames met gebreide bruine truien.
Van 12:00 tot 23:00 zijn de podia bezet; op de RAUW mainstage viert Joost van Bellen het tienjarig jubileum van zijn concept RAUW, De Jeugd Van Tegenwoordig is verantwoordelijk voor het eigen DJVT: Cultureel Centrum der Verschrikking podium, elders vind je De House Soos, FCKING POOP QUEERS, Smirnoff Cube by Koekoek, Noisey Music by VICE, Paardenkracht en Cacque Classique. In totaal ruim zestig acts, verspreid over acht area’s. Met het thema KAK! kan zelfs typisch Nederlands schijtweer de pret niet drukken, al heeft het er alle schijn van dat zaterdag de volle zon de NDSM Werf in een grote dampende hoop omtovert.
Valtifest – KAK!
Zaterdag 7 september 2013
NDSM-werf, Amsterdam Noord
12:00 - 23:00 uur
Tickets: UITVERKOCHT
Check www.valtifest.nl voor dresscode & info of download de gratis Valtifest 2013 app! *

laatste nieuws

RIP

Nieuws

Ronnie Flex grote winnaar Spotify jaarlijst 2015

Nieuws

Nieuwe | The Weeknd

Nieuws

Check de previews van de volgende afleveringen!

Nieuws

'Naaktzwemmen was gewoon leuk'

Nieuws

Eerste 8 minuten zien van de première? Right here baby.

Nieuws

Black hair dó care: biebs moet het opnemen voor Kylie

Nieuws

Martin Garrix feest met Kendall Jenner!

Nieuws