Nicki Minaj dropt 2 nieuwe tracks! Shade ze Cardi B?

13 april 2018
Het zal jullie vast niet zijn ontgaan, maar er is de laatste tijd nogal wat commotie rondom Nicki Minaj en Cardi B. De 25-jarige Cardi B schreef vorig jaar geschiedenis met haar nummer Bodak Yellow. Ze is de eerste vrouwelijke rapper in negentien jaar die de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten haalde.
Hier was Nicki natuurlijk niet echt blij mee en daarom was ze al voor vier maanden ondergedoken om zo haar aanstaande album in volledige privacy te voorbereiden. Zonder al te veel los te laten op social media is ze nu dan volledig teruggekeerd van haar pauze. De aankondiging van haar twee nieuwe singles deze week werden dan ook enthousiast opgevangen omdat het nu wel duidelijk is dat Nicki terug is om haar plek als beste vrouwelijke rap artiest op te eisen.
Ze liet haar fans maar twee dagen realiseren dat ze weer terug is, want naast Chun Li is ook Barbie Tingz gedropt. Ze heeft alle fans even wakker geschud, want haar nieuwe nummers staan al in de iTunes top 100 chart. Als het hele album zo klinkt, zal haar extreem trouwe fanbase het snel verslinden. Nicki moest iedereen even laten weten wie ze ook alweer is. Dat is wat ons betreft wel gelukt!
Maar ook Cardi B kan er wat van. Zaterdagavond onthulde ze haar zwangerschap tijdens een optreden in de Amerikaanse show Saturday Night Live. Ze begon haar optreden in een grote jurk met veren waarin ze haar buik goed wist te verbergen. Tijdens het tweede nummer, Be Careful, werd het duidelijk; ze is zwanger! De camera was eerst gericht op haar gezicht, maar halverwege het lied werd er uitgezoomd en stond ze daar in een prachtige witte avondjurk. Een erg toffe manier om een zwangerschap te onthullen!
Maar hoe zit het dan nu tussen de twee? Volgens Nicki begon het allemaal met het nummer “MotorSport” die de twee samen met Migos (rapper trio bestaande uit Quavo, Offset en Takeoff) hebben opgenomen, maar oorspronkelijk een samenwerking was met alleen Quavo en Nicki. Later, nadat de rest van Migos was toegevoegd, zei ze dat Quavo haar sms’te met de vraag of Cardi ook een vers kon hebben in het nummer.
Dit zou Nicki hebben goedgekeurd, maar dat is niet het verhaal wat Cardi of Migos hebben verteld. Volgens Cardi zou Nicki haar deel in het nummer hebben verandert wat volgens Nicki zelf niet zo was. Uiteindelijk onstond er een miscommunicatie. Toen het tijd was om de lucht te klagen, deed geen van beide dat. Nicki voelde zich vooral erg gekwetst, omdat ze vond dat Cardi haar als leugenaar neerzette.
De twee zeggen het nu te hebben opgelost, maar vrijdag heeft Nicki nog getwitterd over haar frustraties.
Wij hebben zo onze twijfels over de reden van timing van deze nieuwe singles van Nicki. Maar we can’t deny; ze zijn wel heel tof!

Nicki Minaj - No Frauds

categorie:

laatste nieuws

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Home Made Granola (Aflevering 4)

news

Win biostickets voor de nieuwe film ‘After’

news

Binnenkort op MTV: The Hills: New Beginnings

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Chocolate Mousse (Aflevering 3)

news

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars: vanaf 19-05 op MTV

news

MTV Push april 2019: leer Billie Eilish beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Yoghurtdeeg Pizza met Taco Topping (Aflevering 2)

news