Ke$ha bedankt haar fans

Het is een zware tijd voor Ke$ha die zich een paar weken geleden heeft laten opnemen in een afkickkliniek. De zangeres is daar om zich te laten helpen voor een eetstoornis. Een beetje vreemd detail; haar moeder heeft zichzelf enige tijd later ook laten opnemen in de kliniek.
Maar nu, een paar dagen nadat mama Ke$ha verklaarde dat haar dochter bijna dood was en dit allemaal de schuld van de harde kritiek van producer Dr. Luke is, spreekt een vriend namens Ke$ha. Via het twitter-account van de zangeres zegt hij: 'Dit is een vriend van Ke$ha. Ze heeft mijn gevraagd een update te tweeten over hoe het met haar gaat, aangezien ze zelf geen toegang heeft tot het internet.'
'Ze zegt 'DANK JULLIE WEL'. Ik ben overdonderd door alle liefde, brieven en steun die ik van jullie krijg!! Ik kom snel terug en dan beter dan ooit.' 'Ohhh en ik kan niet geloven dat "Timber"

nog altijd nummer 1 is! F*ck Yeah Animals! Party On!!!'
Fijn om te horen dat ze haar gevoel voor humor en liefde voor haar fans nog niet verloren heeft. Wij wensen haar nog het allerbeste tijdens haar herstel.