BΔSTILLE naar Nederland!

21 oktober 2013
Op woensdag 12 maart geeft Bastille een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start a.s. vrijdag om 10.00 uur.
Singer-songwriter Dan Smith richtte in 2010 Bastille eerst op als solo-project maar het groeide later uit tot een volwaardige band, nadat hij eind 2010 zijn vrienden Chris Wood, Kyle Simmons en Will Farquarson had uitgenodigd om een groep te vormen. De oorsprong van Bastille ligt in de creatieve geest van singer-songwriter Dan Smith wiens omarming van multi-eclectische muzikale stijlen heeft geleid tot een van de meest opwindende klanken in nieuwe muziek vandaag.
>>> In maart van dit jaar was Bastille onze MTV PUSH artiest.
Bastille staat bekend om hun uitstekende podium presentatie en grootse optredens.
Begin dit jaar was de band in Nederland te zien op Eurosonic en daarna ging het snel. Bastille was ook openingsact voor Muse in de Amsterdam ArenA en anderhalve week later speelden ze als invaller op de zondag van Pinkpop de tent volledig plat.
Bastille is niet beperkt tot enige muzikale limiet en dat maakt ze een van de meest opwindende jonge bands van dit moment.
BΔSTILLE Bad Blood Part III Tour + support act staan op woensdag 12 maart 2014 in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Tickets zijn te koop vanaf €29,- (exclusief servicekosten). Kaarten gaan vrijdag 25 oktober in de verkoop.

laatste nieuws

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series