'Kardashians vallen niet in de smaak in The Hamptons'

19 juli 2014
Khloé en Kourtney Kardashian zijn in het luxe vakantieoord The Hamptons niet overal even welkom. Een groep inwoners van de dorpjes in de staat New York protesteert tegen de realitysterren die bezig zijn met opnames van hun serie. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.
Op verschillende plekken zijn de hoofden van de zusjes geplakt onder een verbodsbord met # No Dash. Hoewel de foto's nog niet zijn verwijderd, heeft de politie laten weten dat mensen die worden betrapt op het plakken van platen een tik op de vingers krijgen. Niet iedereen protesteert tegen de invasie van de Kardashians. Eerder lieten winkeleigenaren al weten blij te zijn met de komst van de zusjes omdat de verkoop daardoor omhoog schoot.
Khloé en Kourtney kwamen eind vorige maand aan in het vakantieoord om de spin-off van hun realityserie Keeping Up with the Kardashians op te nemen. De realitysterren, die naar verluidt eind augustus weer hun biezen pakken, gaan daar een nieuwe vestiging van hun kledingketen Dash openen. Kourtney and Khloé Take the Hamptons moet in het najaar op de buis komen.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Niall Horan schrijft tweede album in 2018

Nieuws

Het is precies 20 jaar geleden dat de film Spice World uitkwam

Muziek

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws