Local Hero: Roxeanne Hazes

9 mei 2017
Geboren als de dochter van een bekende zanger maar inmiddels helemaal haar eigen succes weten te verdienen, zo zou je Roxeanne Hazes kunnen omschrijven. Rox haar carrière geeft gass op de linkerbaan en voorlopig lijkt aan dit groeiende succes nog geen einde te komen!
Rox wordt op 18 januari 1993 geboren in Woerden, als dochter van de in 2004 overleden André Hazes en zijn vrouw Rachel Hazes. Haar muzikaliteit kwam als kind van één van Nederlands’ grootste artiesten al op jonge leeftijd naar voren. Zo deed ze op haar elfde auditie voor 'Kinderen voor Kinderen' en richtte ze samen met klasgenootjes een bandje op, waarmee ze op feestjes optrad.
Als vijftienjarige weet ze in 2007 definitief haar eigen plek in de schijnwerpers te veroveren als ze meedoet aan het programma ‘So You Wanna Be A Popstar?’, waar ze als vierde weet te eindigen. Na dit programma is ze te horen op het duettenalbum ‘Samen met Dré’, waarmee ze met het nummer ‘Wees zuinig op mijn meissie’ een grote hit weet te scoren.
In de jaren daarna brengt ze samen met haar jongere broer André Hazes Jr. twee albums uit én is ze twee seizoenen te zien als jurylid te zien in het programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’. In 2015 staat Rox meerdere avonden als gastartiest van ‘De Toppers’ op het podium voor een volle Arena. (52.000 man per avond)
2017 lijkt Rox' meest succesvolle jaar tot nu toe te gaan worden. Zo tekende ze begin dit jaar een contract bij platenlabel TopNotch en verloofde ze zich met haar grote liefde Erik. Ook vulde ze samen met andere grote Nederlandse artiesten voor de vijfde keer op rij de Ziggo Dome met de concertenreeks van Holland Zingt Hazes. En alsof dat nog niet genoeg is wordt aankomende zomer haar debuutalbum verwacht.
Het eerste voorproefje van dit album kunnen we deze vrijdag al verwachten, wanneer de muziekvideo voor haar eerste single ‘Ik Was Toch Je Meisje’ dropt.
UPDATE: Check hieronder de muziekvideo voor Roxeanne's eerste single 'Ik Was Toch Je Meisje'!

laatste nieuws

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series