Breezy en Adele ruzie tijdens GRAMMY's?

12 februari 2013
Het was niet een en al happy faces, welverdiende awards en staande ovaties bij de GRAMMY Awards afgelopen zondag. Er is een foto opgedoken van Chris Brown en Adele. De rapper staat mijn zijn armen wijd verbaast te kijken als Adele tegen hem staat te schreeuwen.
Wat zou ze tegen hem zeggen (lees schreeuwen)? Wij vermoeden iets over Breezy en RiRi óf over het feit dat Chris bleef zitten tijdens de staande ovatie voor zijn aartsvijand Frank Ocean.
De ruzie tussen Frank en Chris loopt al een tijdje, maar kwam een week geleden tot een hoogtepunt. Ze gingen voor een opnamestudio op de vuist met elkaar, om een parkeerplek. Toen Frank de GRAMMY voor Best Urban Contemporary Album voor zijn album Channel Orange in ontvangst mocht nemen, kreeg hij een staande ovatie, maar niet van Chris Brown.
Het Chris en Rihanna incident, waar hij haar bont en blauw sloeg bij een GRAMMY's pre-party, is nu precies vier jaar geleden en het stel besloot dat de GRAMMY's van dit jaar wel een goed moment waren om na de aankondiging van hun relatie weer in het openbaar te treden. Ze zaten erg gezellig en knus tegen elkaar aan op de eerste rij.
Adele's avond kon niet meer stuk na het winnen van de award voor Best Pop Solo Preformance, dus misschien dat ze toen besloot dat het wel een goed moment was om Breezy aan te spreken.
Wat denk jij dat de 23-jarige zangeres tegen de rapper zei?
Meer info, de lijst met winnaars én leuke foto's van de GRAMMY Awards 2013 zie je hier.
categorie:

laatste nieuws

Dit zijn de genomineerden van de MTV Movie & TV Awards 2019

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Kip Taco (Aflevering 8)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Scampi Ananas (Aflevering 7)

news

MTV Push mei 2019: leer Lizzo beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Curry (Aflevering 6)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Home Made Granola (Aflevering 4)

news

Win biostickets voor de nieuwe film ‘After’

news