Breezy en Adele ruzie tijdens GRAMMY's?

12 februari 2013
Het was niet een en al happy faces, welverdiende awards en staande ovaties bij de GRAMMY Awards afgelopen zondag. Er is een foto opgedoken van Chris Brown en Adele. De rapper staat mijn zijn armen wijd verbaast te kijken als Adele tegen hem staat te schreeuwen.
Wat zou ze tegen hem zeggen (lees schreeuwen)? Wij vermoeden iets over Breezy en RiRi óf over het feit dat Chris bleef zitten tijdens de staande ovatie voor zijn aartsvijand Frank Ocean.
De ruzie tussen Frank en Chris loopt al een tijdje, maar kwam een week geleden tot een hoogtepunt. Ze gingen voor een opnamestudio op de vuist met elkaar, om een parkeerplek. Toen Frank de GRAMMY voor Best Urban Contemporary Album voor zijn album Channel Orange in ontvangst mocht nemen, kreeg hij een staande ovatie, maar niet van Chris Brown.
Het Chris en Rihanna incident, waar hij haar bont en blauw sloeg bij een GRAMMY's pre-party, is nu precies vier jaar geleden en het stel besloot dat de GRAMMY's van dit jaar wel een goed moment waren om na de aankondiging van hun relatie weer in het openbaar te treden. Ze zaten erg gezellig en knus tegen elkaar aan op de eerste rij.
Adele's avond kon niet meer stuk na het winnen van de award voor Best Pop Solo Preformance, dus misschien dat ze toen besloot dat het wel een goed moment was om Breezy aan te spreken.
Wat denk jij dat de 23-jarige zangeres tegen de rapper zei?
Meer info, de lijst met winnaars én leuke foto's van de GRAMMY Awards 2013 zie je hier.
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5 things to do als je single bent op Valentijnsdag

news

Edison Pop 2019: dit heb je gemist

news

Dit gebeurde er gisteravond tijdens de Grammy’s

news

Album alert: Ariana Grande’s ‘Thank U, Next’ is uit

news

Super Bowl 2019: de highlights van de halftime show

news

MTV Push februari 2019: leer H.E.R. beter kennen!

news

We hebben nieuws over Je Moeder

news