HOREN: Dit zijn dé zomerhits van 2018

Aaah, de zomer is in aantocht en we kunnen niet wachten! En of je nou op het strand zit te genieten van een cocktail of twee (drie, vier…), lekker aan het backpacken bent, je dronken zuipt in Albu, of met de fam op de camping zit; één ding blijft hetzelfde en dat zijn de hits die uit je radio knallen. Zoals we vorig jaar nog 'Despacito' hadden, hebben we deze zomer drie nieuwe zomerhits waar we eindeloos van gaan genieten. Ben jij er als eerste bij?

Calvin Harris ft. Dua Lipa – One Kiss
Iedereen die de afgelopen tijd niet onder een steen heeft geleefd heeft deze zien aankomen. Na vorig jaar beide enorm succes te hebben, met nummers als 'New Rules' en 'Feels', was dit stiekem dé collab waar iedereen op hoopte. En de track doet onze high expectations helemaal uitkomen! Als je trouwens nóg meer summer 'feels' wil opwekken, dan moet je even naar de muziekvideo kijken. You're welcome.

Nicky Jam & J. Balvin – X
Oh, how we love reggaeton music… Met de samensmelting van dancehall en reggae veroveren Nicky Jam en J. Balvin deze zomer alle strandtentjes. Ja hoor, hier kunnen we wel aan wennen tijdens onze dansjes op la playa. Fun fact: 'X' is geproduceerd door het Nederlandse producers-duo Afro Bros (ook bekend van tracks als 'Energie' van Ronnie Flex).

Duke Dumont ft. Ebenezer - Inhale

"Baby, I'mma need another hit." De feel-good track met de smooth zangkunsten van Ebenezer brengt je in een heerlijke summer mood. Duke Dumont heeft ook Katy Perry's 'Swish Swish' medegeproduceerd en daarmee hadden we dit succesnummer misschien wel kunnen voorspellen… Inhale en exhale!

Wat wordt jouw summer jam? Wij zijn ondertussen even onderweg naar een karaokebar, BYEEE!