ALLES wat we weten OVER Ariana Grande’s nieuwe ALBUM

9 mei 2018
Met de komst van power anthem 'No Tears Left To Cry' houdt het nieuwe album van Ariana Grande ons nóg meer bezig dan ooit. En gelukkig weet Ari dat, en spillde ze tijdens 'The Tonight Show starring Jimmy Fallon' all the sweet tea. Alle info op een rijtje:
 
1. Het album gaat 'Sweetener' heten.
Bot vertaald naar 'zoetstof', of een andere interpretatie die Ari er misschien aan geeft. In de Tonight Show vertelde ze: "It's kind of about like bringing light to a situation or to someone's life or somebody else brings light to your life. Sweetening the situation." Sounds good! Trouwens, Ari heeft de titel in 2016 al een keer gebruikt als caption bij een Instagrampost, if only we knew…
 

2. De tracks
In de No Tears Left To Cry video zat de tracklist al verstopt, en ook tijdens de Tonight Show zijn nog wat tracknamen genoemd. We denken dat dit (een deel van) de tracks worden: Raindrops, Blame featuring Pharrell, R.E.M., The Light Is Coming, God Is a Woman (één van de fave tracks van Ari's oma!), Successful, Sweetener, Breathing en Borderline.
 
Over Raindrops heeft Ari nog een bijzonder verhaal verteld. Het is een cover van een klein stukje van een lied genaamd "An Angel Cried". Ze had het lied in d'r hoofd en heeft het toen a capella opgenomen. Toen ze later ging kijken naar wie het lied geschreven had bleek dat onder andere Charlie Calello te zijn, de beste vriend van haar opa! Toeval bestaat niet???
 
3. De release date
Ari vertelde aan Jimmy dat ze elke 20ste van de maand iets speciaals gaat doen, waarna ze zei dat er nog maar drie 20sten komen voor de release van het album. We weten dat de eerste 20 mei is: optreden tijdens de Billboard Music Awards. Als we een rekensommetje maken komen we dus ergens uit tussen of op 20 juli en 20 augustus. Het hangt er een beetje vanaf hoe je omgaat met die drie 20sten…
 
In een interview op het Met Gala had Ari trouwens nog wel wat te zeggen over het album. Toen werd gevraagd wat we konden verwachten van de nieuwe muziek antwoordde ze met: "The unexpected". Waarna ze zei: "'cause I feel like now everyone thinks they know where it's going, and maybe they don't."
 
Hmm, dat wordt nog spannend… Nog even volhouden en we kunnen weer losgaan op nieuwe Ari muziek. Tot die tijd hebben we 'No Tears Left To Cry' gewoon op repeat staan!

Ariana Grande - No Tears Left To Cry

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5 nieuwe kerstalbums om je in de Christmas spirit te krijgen

news

Zeven bizarre details in 'thank u, next' van Ariana Grande

news

Easter eggs in de video van Mark Ronson en Miley Cyrus: Nothing Breaks Like a Heart, die je waarschijnlijk gemist hebt

news

Ook in 2018 domineert Nederlandse hip hop in de toplijst van Spotify

news

De leukste koosnaampjes van celebrity-koppels

news

Huwelijksproblemen in Teen Mom: Catelynn en Tyler nemen een break

news

Teaser: Miley Cyrus kondigt nieuwe muziek aan

news