Solange valt Jay Z aan

13 mei 2014
Gisteren verschenen daar ineens de gelekte beelden van een bewakingscamera in een lift. Op de beelden was te zien hoe Jay Z wordt afgetuigd door zijn schoonzusje Solange Knowles. De rapper was samen met zijn vrouw Beyoncé en haar zusje naar het Met Gala in New York City geweest toen het flink misging. Volgens 'TMZ' stond het drietal in de lift met een bodyguard toen Solange uithaalde naar de hip-hopster.
Het hele incident in de lift is vastgelegd door een bewakingscamera en gisteren op het net verschenen. Op de beelden is ook te zien dat wanneer Solange de lift instapt ze al ruzie heeft met Jay Z. Als de deuren van de lift sluiten, flipt Solange helemaal. Ze vliegt haar zwanger aan, die op dat moment tegen de muur gedrukt staat. Beyoncé staat in de hoek en zit nogal in een awkward position. Help je, je man of je zusje? Een bodyguard grijpt uiteindelijk in en trekt Solange terug. Dit heeft weinig zin, want Solange begint te schoppen. Jay blijft de hele tijd kalm en weert de klappen van de zangers alleen maar af. Beyoncé grijpt op dit moment eindelijk ook in en probeert haar zusje te kalmeren maar het ziet er eerder naar uit dat B er niets mee te maken wil hebben.
Bekijk hier de schokkende beelden.
Na het incident loop het drietal naar buiten waar ze door paparazzi worden opgewacht. B en haar zusje stappen samen in een auto, maar als Jay Z in diezelfde auto wil stappen wordt hij door een bodyguard naar een andere auto gewezen. Wat er nu precies aan de hand was, is nog niet duidelijk. Boze tongen beweren dat Solange haar zus probeerde te verdedigen. Maar nu blijkt dat Solange alle foto's van haar met B van haar Instagram heeft verwijderd.
Zodra er meer info is, lees je dat hier!

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws