Adam Levine viert laatste dagen als vrijgezel

23 mei 2014
Adam Levine genoot gisteren van zijn vrijgezellenfeest met basketbalthema. De 35-jarige zanger gaat binnenkort trouwen met het model Behati Prinsloo. Met een grote groep vrienden reisde de frontman van Maroon 5 af naar Las Vegas om zijn laatste dagen als ongehuwd man te vieren.
In de gokstad feestten de mannen in een grote zaal met basketbalringen, een dansvloer en een butler die 24 uur per dag beschikbaar is. Op de feestelijke dag mocht een goed bord eten niet ontbreken, dus toog het gezelschap volgens het blad People naar een nabijgelegen steakrestaurant.
“Iedereen in het restaurant herkende Adam”, vertelde een bron. “Hij groette iedereen en maakte een praatje.” De feestvierders genoten van een salade, steak en zeevruchten. Shots tequila zorgden ervoor dat de sfeer erin kwam.
Adam vroeg Behati in juli ten huwelijk, wat menig wenkbrauw deed fronsen. De twee hadden allebei net een andere relatie achter de rug.
De verloofden hebben nog niets bekend gemaakt over hoe hun bruiloft er uit zal zien. Naar alle waarschijnlijkheid zullen Behati's Victoria's Secret-collega's Candice Swanenpoel en Lily Aldridge aanwezig zijn.
Aangezien het topmodel uit Zuid-Afrika komt, kunnen niet veel familieleden de huwelijksvoltrekking bijwonen. Daarom houden Adam en Behatiehun bruiloft klein en vieren ze later hun huwelijk op grootse wijze met alle familieleden in Zuid-Afrika.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws