Sheeran: Mijn muziek verandert

28 juli 2014
Ed Sheeran wil met zijn nieuwe album dingen een beetje opschudden. De Britse zanger probeerde met zijn nieuwe hit Sing een ander geluid te laten horen, verklaarde hij tegenover MTV.
"Ik vind dat je jezelf blijvend moet verbeteren", filosofeerde de roodharige artiest. "Sing stond het verste af van mijn eerdere werk. Ik wil liever dat mensen over me praten dan niet, dus bracht ik een lied uit dat iedereen verbaast."
Ed kreeg lyrische kritieken op zijn eerste album, +, maar de popster ziet altijd kans zichzelf te verbeteren. "Het was eigenlijk best makkelijk om een beter album af te leveren. Mijn eerste album was een geweldige opstap. Maar ik ben geëvolueerd als muzikant. Mijn smaak is veranderd en mijn ervaringen zijn anders", lichtte hij zijn nieuwe plaat, X, toe.
Een ander lied van X album dat de handen op elkaar krijgt, is Don't. Het rauwe, boze lied zorgt bovendien voor speculaties over wie Ed zingt. Over de inspiratiebron houdt de 23-jarige zanger zijn kaken stijf op elkaar, maar hij zegt wel wat een goede vriendin erover dacht.
"Toen ik het haar liet horen, zei ze blij te zijn dat ze mij nooit heeft geïrriteerd. Dat zal ze voorlopig ook niet doen", grapte hij. "En dat wil wat zeggen want ze schrijft erg harde liedjes."
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Niall Horan schrijft tweede album in 2018

Nieuws

Het is precies 20 jaar geleden dat de film Spice World uitkwam

Muziek

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws