Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

15 januari 2018
Miley Cyrus en Liam Hemsworth schijnen eindelijk de knop te hebben doorgehakt: ze zijn getrouwd! Volgens geruchten in NW magazine hebben de twee elkaar stiekem het 'ja-woord' gegeven tijdens hun vakantie in Byron Bay, Australië. Eén van onze fave celeb-koppels is namelijk gezien met dezelfde ringen om hun ringvingers.

Een bron vertelde aan het blad: "Byron Bay is zo'n speciale plek voor Miley en Liam. Het voelde gewoon goed voor ze om te trouwen."

Dit is trouwens niet de eerste keer dat deze geruchten er zijn; vorig jaar vertelde een andere bron al tegen OK! Magazine dat "Miley en Liam gek op elkaar zijn en dat ze hun liefde hebben bekroond met een huwelijk. Geen woorden kunnen beschrijven hoe veel ze van elkaar houden."

Miley en Liam, die elkaar ontmoetten tijdens de opnames op de set van 'The Last Song' in 2009, verloofden al in 2012, maar gingen een jaar later alweer uit elkaar. In januari 2016 kwamen de twee gelukkig weer bij elkaar en gingen ze gewoon verder waar ze gebleven waren: ze waren nog steeds verloofd. Miley had de break tussen haar en Liam nodig om zichzelf te kunnen ontwikkelen: "Ik had deze verandering zo hard nodig. Veranderen terwijl je samen bent met iemand is veel moeilijker."

Gelukkig kunnen we alweer een tijdje genieten van de twee en zijn ze dus, volgens geruchten, eindelijk getrouwd. Wanneer mogen we de trouwfoto's zien guys?!

Miley Cyrus - Younger Now

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5 things to do als je single bent op Valentijnsdag

news

Edison Pop 2019: dit heb je gemist

news

Dit gebeurde er gisteravond tijdens de Grammy’s

news

Album alert: Ariana Grande’s ‘Thank U, Next’ is uit

news

Super Bowl 2019: de highlights van de halftime show

news

MTV Push februari 2019: leer H.E.R. beter kennen!

news

We hebben nieuws over Je Moeder

news