Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

15 januari 2018
Miley Cyrus en Liam Hemsworth schijnen eindelijk de knop te hebben doorgehakt: ze zijn getrouwd! Volgens geruchten in NW magazine hebben de twee elkaar stiekem het 'ja-woord' gegeven tijdens hun vakantie in Byron Bay, Australië. Eén van onze fave celeb-koppels is namelijk gezien met dezelfde ringen om hun ringvingers.

Een bron vertelde aan het blad: "Byron Bay is zo'n speciale plek voor Miley en Liam. Het voelde gewoon goed voor ze om te trouwen."

Dit is trouwens niet de eerste keer dat deze geruchten er zijn; vorig jaar vertelde een andere bron al tegen OK! Magazine dat "Miley en Liam gek op elkaar zijn en dat ze hun liefde hebben bekroond met een huwelijk. Geen woorden kunnen beschrijven hoe veel ze van elkaar houden."

Miley en Liam, die elkaar ontmoetten tijdens de opnames op de set van 'The Last Song' in 2009, verloofden al in 2012, maar gingen een jaar later alweer uit elkaar. In januari 2016 kwamen de twee gelukkig weer bij elkaar en gingen ze gewoon verder waar ze gebleven waren: ze waren nog steeds verloofd. Miley had de break tussen haar en Liam nodig om zichzelf te kunnen ontwikkelen: "Ik had deze verandering zo hard nodig. Veranderen terwijl je samen bent met iemand is veel moeilijker."

Gelukkig kunnen we alweer een tijdje genieten van de twee en zijn ze dus, volgens geruchten, eindelijk getrouwd. Wanneer mogen we de trouwfoto's zien guys?!

Miley Cyrus - Younger Now

laatste nieuws

Klaar met alle fakeness? ZO simpel is vriendelijk zijn!

Nieuws

5 tips om van je kater af te komen ZONDER dat je je bed uit hoeft!

Nieuws

ZIEN: Kris Jenner hilarisch DRONKEN gefilmd op de bank!

Nieuws

Kendrick Lamar opent pop-up store in Rotterdam! Ben jij ready voor zijn exclusieve DAMN. clothing?

Nieuws

Hier wil je bij zijn: MTV Presents: 'Why Don't We' in de Melkweg!

Muziek

Kanye is terug op Instagram en plaatst meteen 55 foto’s!

Nieuws

INTERVIEW: Brandon & Juliette uit Siesta Key over het nieuwe seizoen: "Things really heat up!"

Nieuws

Demi Lovato komt naar Nederland!

Muziek