De eerste headliners van de MTV Music Week 2016 zijn bekend!

22 september 2016
Van 2 t/m 5 november verandert Rotterdam in de muzikale hotspot van Europa en we kunnen je vast vertellen dat deze week EPIC wordt! Eerder werd al bekend dat DJ Afrojack, MTV Presenter Kay Nambiar, en vlogster en DJ Monica Geuze de officiële ambassadeurs zijn van de MTV Music Week 2016. Ze gaan je online op de hoogte van alles wat er in deze epic week gebeurt, leading up naar de MTV EMA 2016 in Rotterdam! Daarnaast zal Monica haar eigen avond 'Monica Geuze & Friends' in Annabel hosten, dus dat wil je niet missen! En we hebben een verrassing voor je, want de eerste headliners van de MTV Music Week zijn bekend! Maak je alvast klaar voor onderstaande acts en zorg dat je de data blockt in je agenda.
Douwe Bob
'Waar de Fool Bar is, daar ben ik', aldus Douwe Bob. En dat is ook echt zo, want op donderdag 3 november zal Douwe zijn eigen Fool Bar openen in Rotterdam! Dit wordt dé plek waar je jezelf kunt zijn, ook als alles even tegenzit. Hij zal de avond niet alleen hosten, maar ook de avond zelf vullen met zijn favoriete artiesten. Hier moet je bij zijn!
Nielson
Nielson zal op vrijdag 4 november een unieke akoestische show geven in de Paradijskerk, Rotterdam. Tijdens MTV Acoustic Sessions zal hij een exclusieve show geven met zijn grootste hits en meer!
Broederliefde
Het houdt niet op; op dezelfde dag (vrijdag 4 november) zal Broederliefde, de grootste act van 2016, een exclusieve show geven in de Arminiuskerk in Rotterdam. Zet je 'm vast in je agenda?
Indian Askin
Tijdens de MTV Music Week zal nu-punk-act Indian Askin een muzikale workshop geven aan dak- en thuisloze jongeren van Pension Maaszicht.
Skepta
Mercury Prize 2016-winnaar MC Skepta zal op vrijdag 4 november te zien zijn tijdens het tweedaagse MTV presents REC. Festival!
Meer informatie over de line-up lees je op www.mtvmusicweek.nl En onthoud; dit is pas het begin! De komende weken komen er nog veel meer acts bij. Tickets voor de events gaan binnenkort in de verkoop. Houd www.mtvmusicweek.nl en onze socials in de gaten voor meer informatie hierover.
MTV Music Week: let’s light up the sky.
-
#MTVMusicWeekNL
Facebook: facebook.com/mtvnl
Twitter: @MTVNL
Instagram: @mtvnl
Snapchat: mtvnederland

Slow Down

Hotelsuite

Mi No Lob


laatste nieuws

Niall Horan schrijft tweede album in 2018

Nieuws

Het is precies 20 jaar geleden dat de film Spice World uitkwam

Muziek

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws