MTV Push augustus 2020: Leer YUNGBLUD beter kennen

1 augustus 2020
Yungblud begon 2020 fantastisch met het winnen van de MTV UK PUSH Ones To Watch award en sindsdien zijn wij zijn grootste fan! Hij bouwde een community voor zijn mede-buitenbeentjes met zijn briljante en onderscheidende rock & roll muziek en maakte over de hele wereld grote indruk met zijn hits. Ook heeft hij al een aantal iconische samenwerkingen op zijn naam staan zoals o.a. Halsey en Dan Reynolds (Imagine Dragons).
 
Hij staat bekend om het uitspreken van zijn zorgen en gedachten voor de jeugd en wordt ook wel een 'pop-pink rebel op een missie' genoemd door Rolling Stone, aangezien hij zijn fans aanspoort op op te vallen en zich uit te spreken over de dingen waarin zij geloven. Zo zegt hij: "Er hoeft geen enkele vorm van samenhang te zijn in de manier waarop je denkt, eruitziet of gedraagt – samenhang is voor een leerboek. Dus, het is oké om vol te zitten met tegenstrijdigheden, wat dat is de nature van een echt mens."
 
De 22-jarige Britse zanger/songwriter/multi-instrumentalist brengt later dit jaar zijn tweede album uit en wij kunnen niet wachten! Tot die tijd kun je al onze exclusieve Push content met YUNGBLUD bingewatchen. Houdt daarvoor onze website en socials in de gaten om de nieuwste exclusieve optredens en interviews van YUNGBLUD te checken.
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 2

news

MTV News Recap: Week 1

news

MTV Push januari 2021: Leer JC Stewart beter kennen

news

MTV News Recap: Week 51

news

MTV News Recap: Week 50

news

De MTV Movie & TV Awards: Greatest Of All Time

news

MTV News Recap: Week 49

news

MTV Push december 2020: Leer 24kGoldn beter kennen

news