MTV News Recap: Week 30

24 juli 2020

Van Kanye West die zijn eerste speech voor het Amerikaanse presidentschap houdt tot de verloving van Demi Lovato en Max Ehrich: dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 20 juli 2020

Kanye West is in tranen uitgebarsten nadat hij zei "bijna zijn dochter North te hebben vermoord". Hij deed deze heftige uitspraak tijdens de lancering van zijn campagne in Charleston, South Carolina om de nieuwe president van de VS te worden. Hij vertelde dat Kim en hijzelf op het punt hebben gestaan om abortus te plegen nadat ze erachter kwamen dat Kim zwanger was. Uiteindelijk hebben "Kim en God het kind beschermd". Hiermee wilde hij duidelijk maken dat vrouwen die abortus willen plegen, hulp moeten krijgen om hun beslissen opnieuw te overwegen. Het moet nog blijken of Kanye 10.000 handtekeningen verzamelt om daadwerkelijk als kandidaat te mogen verschijnen in South Carolina.

Dinsdag 21 juli 2020

Billie Eilish heeft in een interview met een radiozender van Apple Music gereageerd op de video's die Britney Spears op Instagram plaatste waarin ze danst op haar nummers. Ze 'deed het bijna in haar broek' toen ze de video's zag en benadrukte een paar keer dat ze van Britney houdt en al dansend is opgegroeid met de classics van de Princess of Pop. Zou dit het prille begin zijn van een collab? Yes please!

Woensdag 22 juli 2020

TikTok'er Ashley lijkt zo erg op Taylor Swift, dat sinds ze is verhuisd naar Nashville ze bijna niet meer over straat kan lopen zonder verward te worden met de zangeres. Zelf vindt ze het wel grappig en Swifties weten niet wat ze zien! Is dit echt niet Taylor? Zien we dubbel?! Oordeel zelf.

Donderdag 23 juli 2020

Demi Lovato en Max Ehrich zijn verloofd! Dat maakten de zangeres en acteur bekend op hun Instagram-accounts. Ze zijn door het dolle heen en op de foto's is te zien dat de liefde tussen Demi en Max er vanaf spat. Ze kunnen niet wachten om met elkaar in het huwelijksbootje te stappen en dat blijkt wel uit hoe liefdevol ze over elkaar spreken.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).
categorie:

laatste nieuws

Sam Smith, Maluma, Doja Cat, Zara Larsson en YUNGBLUD treden op tijdens de MTV EMA 2020

news

MTV Push oktober 2020: Leer Ashnikko beter kennen

news

MTV News Recap: Week 41

news

MTV News Recap: Week 42

news

MTV EMA BEST DUTCH ACT 2020: Dit zijn de genomineerden

news

MTV EMA 2020: Dit zijn alle genomineerden

news

Miley Cyrus gaat Unplugged in'Miley Cyrus Backyard Sessions'

news

MTV News Recap: Week 40

news