OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

12 januari 2018
Na vorig jaar de clubbanger van 2017 te hebben gescoord met 'Traag', zijn Bizzey en Kraantje Pappie terug met 'JA!'. Als je dan ook nog eens Yung Felix en Chivv op je track hebt dan kan het niet anders dan een grote hit worden. Toch?!
En alsof de track zelf nog niet hitwaardig genoeg is, doet de muziekvideo daar nog een schepje bovenop. In een spelshowzetting die ons doet denken aan 'Ik Hou Van Holland', gaan de heren de strijd aan tegen bekende vloggers. Wie gaat er winnen?
Zo zien we Defano Holwijn, o.a. bekend van zijn 'Wat Weet Jij?!' video's op YouTube. Ook Vonneke Bonneke schittert in de muziekvideo, zij is naast Instagram it-girl ook een populaire vlogster. Daarnaast is ook vlogger YousToub te zien in de clip, die bij de absolute top van de vloggers hoort. Als laatste is ook beruchte rapper Sjors in de video te zien.
Deze toffe track komt niet geheel onverwachts aangezien Bizzey de laatste tijd lekker gaat, heel lekker. Zo ongeveer alle collabs waar hij op te horen is worden een hit; 'Merry', 'Badman Ollo', 'Doe Je Dans' en 'Traag'. Die laatste track deed hij samen met Kraantje Pappie, die vorig jaar misschien wel zijn beste jaar ooit achter de rug heeft. Na het droppen van zijn album 'CRANE III', waar de hits 'De Manier' en 'Pompen' op staan, was hij zo ongeveer op elk festival en feestje in 2017 de headliner.
Ook Yung Felix scoort de laatste tijd als een malle door zijn collabs met o.a. Famkelouise voor 'Op Me Monnie' en 'VROOM'. Chivv kennen we natuurlijk als onderdeel van het succesvolle trio SBMG en natuurlijk van zijn enorme crush op Monica Geuze.
Bekijk de music video hieronder, like it? Wij zeggen JA!
categorie:

laatste nieuws

ZIEN: Nieuwe muziekvideo ‘In My Blood’ van Shawn Mendes

news

ZIEN: Christina Aguilera zingt oude hits in Carpool Karaoke en het is fantastisch!

news

Dit zijn de 8 singles van het nieuwe seizoen Ex on the Beach: Double Dutch!

news

ZIEN: originele Jersey Shore castingtapes uit 2009 van Snooki, Pauly D, JWoww en Vinny!

news

TRUTH OR DARE: liegen of weigeren? Het kost je je leven!

news

Roxeanne Hazes bijt van zich af op Instagram

news

DJ Avicii overleden

news

ZIEN: Cardi B vertelt Ellen DeGeneres door welk SEKSSTANDJE ze zwanger raakte!

news