Win biostickets voor de nieuwe film ‘After’

14 april 2019
Er is binnenkort weer een film in de bioscoop te zien om bij weg te zwijmelen. We hebben het over de romantische dramafilm After, die op maandag 15 april in première gaat in Pathé ArenA, Amsterdam.
De nieuwe film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Anna Todd. Het verhaal gaat over Tessa (Josephine Langford), een verlegen hardwerkende studente wiens hele wereld op z'n kop wordt gezet wanneer ze mysterieuze bad boy Hardin (Hero Fiennes-Tiffin) ontmoet.

Naast Josephine Langford, zusje van '13 Reasons Why'-actrice Katherine Langford, en Hero Fiennes-Tiffin bestaat de cast uit zangeres Pia MiaDylan ArnoldSamuel LarsenJennifer BealsShane Paul Mcghie and Inanna Sarkis.

Benieuwd naar After? Check hieronder de trailer!
Kun je ook niet wachten om deze film te zien? Wij geven jou de kans om deze film als één van de eersten te zien en geven toffe merchandise weg! Wat moet je doen om de kaartjes + merch te winnen? Op ons Instagram-account hebben we een post geplaatst over de film en het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken, is je bestie (met wie je graag naar de film wil gaan) in de comments te taggen.
Waar wacht je op?!
categorie:

laatste nieuws

De Edisons 2020: alle winnaars en hoogtepunten

news

De 92e Oscars: alle winnaars en hoogtepunten

news

MTV Push februari 2020: Leer Conan Gray beter kennen

news

De 62e Grammy Awards: alle winnaars en hoogtepunten

news

Online terugkijken: alles wat je moet weten

news

MTV Push januari 2020: Leer BROCKHAMPTON beter kennen

news

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news