Win biostickets voor de nieuwe film ‘After’

14 april 2019
Er is binnenkort weer een film in de bioscoop te zien om bij weg te zwijmelen. We hebben het over de romantische dramafilm After, die op maandag 15 april in première gaat in Pathé ArenA, Amsterdam.
De nieuwe film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Anna Todd. Het verhaal gaat over Tessa (Josephine Langford), een verlegen hardwerkende studente wiens hele wereld op z'n kop wordt gezet wanneer ze mysterieuze bad boy Hardin (Hero Fiennes-Tiffin) ontmoet.

Naast Josephine Langford, zusje van '13 Reasons Why'-actrice Katherine Langford, en Hero Fiennes-Tiffin bestaat de cast uit zangeres Pia MiaDylan ArnoldSamuel LarsenJennifer BealsShane Paul Mcghie and Inanna Sarkis.

Benieuwd naar After? Check hieronder de trailer!
Kun je ook niet wachten om deze film te zien? Wij geven jou de kans om deze film als één van de eersten te zien en geven toffe merchandise weg! Wat moet je doen om de kaartjes + merch te winnen? Op ons Instagram-account hebben we een post geplaatst over de film en het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken, is je bestie (met wie je graag naar de film wil gaan) in de comments te taggen.
Waar wacht je op?!
categorie:

laatste nieuws

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Home Made Granola (Aflevering 4)

news

Win biostickets voor de nieuwe film ‘After’

news

Binnenkort op MTV: The Hills: New Beginnings

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Chocolate Mousse (Aflevering 3)

news

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars: vanaf 19-05 op MTV

news

MTV Push april 2019: leer Billie Eilish beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Yoghurtdeeg Pizza met Taco Topping (Aflevering 2)

news