De nieuwe namen voor de line-up van de MTV Music Week 2016 zijn bekend!

29 september 2016
Van 2 t/m 5 november verandert Rotterdam in de muzikale hotspot van Europa en we kunnen je vast vertellen dat deze week EPIC wordt! Eerder werd al bekend dat DJ Afrojack, MTV Presenter Kay Nambiar, en vlogster en DJ Monica Geuze de officiële ambassadeurs zijn van de MTV Music Week 2016. Ze gaan je online op de hoogte van alles wat er in deze epic week gebeurt, leading up naar de MTV EMA 2016 in Rotterdam! Daarnaast zal Monica haar eigen avond 'Monica Geuze & Friends' in Annabel hosten, dus dat wil je niet missen!
Vorige week hebben we bekendgemaakt dat niemand minder dan Douwe Bob, Nielson, Broederliefde en Indian Askin een eigen show krijgen tijdens de MTV Music Week en dat Skepta één van de headliners zal zijn tijdens MTV presents REC. Festival! Lees hier meer over deze acts.
En alsof het nog niet genoeg was, vullen we vandaag deze nu al epic line-up aan met nieuwe grote acts! Maak je alvast klaar voor onderstaande artiesten en zorg dat je de data blockt in je agenda.
Jett Rebel
Op donderdag 3 november zal singer-songwriter multi-instrumentalist Jett Rebel in Rotown Rotterdam zijn eigen avond hosten. Tijdens dit speciale event zal hij zijn gloednieuwe label ‘Baby Tiger Records’ presenteren. Bij deze exclusieve primeur moet je aanwezig zijn!
Ronnie Flex
Rotown Rotterdam wordt op zaterdag 5 november omgebouwd tot dé plek van Ronnie Flex en zijn vrienden. Deze exclusieve show zal in een kleine setting plaatsvinden, waardoor de avond nóg persoonlijker wordt. Zorg dat je deze avond vast blockt!
Julian Jordan
Ben jij onder de 18 jaar en heb je altijd al naar een show van één van de vetste DJ’s van dit moment willen gaan? Dit is je kans! DJ Julian Jordan zal op vrijdag 4 november een speciale show geven in de Arminiuskerk voor zijn fans die onder de 18 jaar zijn; waar wacht je nog op?! En voor de fans van bóven de 18 die denken dat dit hun gemiste kans is… No worries; op dezelfde dag zal Julian in de avond nog een show geven!
RONDÉ
Indie-popband RONDÉ is druk bezig met het maken van een gloednieuw album en we kunnen niet wachten… Tijdens de MTV Music Week zal op 5 november Rondé een unieke show geven in Rotown Rotterdam waarin ze je hun hitgevoelige popsongs zullen laten horen. Zet dit event vast in je agenda!
Lianne La Havas
Lianne La Havas zal op vrijdag 4 november te zien zijn tijdens het tweedaagse MTV presents REC. Festival! Check op rec.nl alle andere performers die de stage zullen betreden tijdens het festival.
Meer informatie over de line-up lees je op www.mtvmusicweek.nl Binnenkort komen er nog veel meer acts bij. Tickets voor de events gaan in oktober in de verkoop. Houd www.mtvmusicweek.nl en onze socials in de gaten voor meer informatie hierover.
MTV Music Week: let’s light up the sky.
-
#MTVMusicWeekNL
Facebook: facebook.com/mtvnl
Twitter: @MTVNL
Instagram: @mtvnl
Snapchat: mtvnederland

Ronnie Flex - Wij Zijn Altijd

Julian Jordan - A Thousand Miles feat. Ruby Prophet

Ronde - Run

categorie:

laatste nieuws

Dit zijn de 8 sexy singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news

MTV FIRST: Dit kun je verwachten

news

MTV Push maart 2020: Leer Lil Tecca beter kennen

news

Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6: vanaf 05-04 op MTV

news

De Edisons 2020: alle winnaars en hoogtepunten

news

De 92e Oscars: alle winnaars en hoogtepunten

news

MTV Push februari 2020: Leer Conan Gray beter kennen

news

De 62e Grammy Awards: alle winnaars en hoogtepunten

news