Check het interview met MTV Brand New-talent Stefflon Don!

3 februari 2017
Stefflon Don is één van onze internationale MTV Brand New-talenten, maar wist je dat deze bad gyal Rotterdamse roots heeft? Check het interview + de club banger ‘Tight Nookie’ hieronder!
"Ik ben geboren in Birmingham en toen ik ongeveer vijf/zes jaar oud was verhuisde ik naar Rotterdam. Op mijn veertiende kwam ik terug naar Birmingham, dus ik ben letterlijk continu aan het reizen! Over het algemeen brengt reizen je in aanraking met zoveel verschillende culturen, geeft het je andere manieren van denken en laat het je dingen zien op een andere manier. Ik denk zeker dat het een invloed heeft op mijn muziek die hierdoor breder en toegankelijker wordt.
Toen ik opgroeide was ik zeker continu omringd door muziek. Mijn ouders draaide altijd muziek; mijn vader luisterde altijd naar reggae. Ik herinner me nog dat ik rondliep met mijn cassetterecorder om liedjes op te nemen die ik hoorde op de radio om ze later terug te spelen wanneer ik dat wilde. Omdat je in die dagen geen internet had, kon je niet zomaar iets spelen wat je wilde, dus ik nam letterlijk dingen op van de radio en bleef ik het keer op keer terugspoelen om het nog een keer te beluisteren.”
Ze heeft gekozen om zich niet te binden aan een label en onafhankelijk te blijven zodat ze niet vastzit aan niemand anders dan zichzelf. Steff dropte haar debut mixtape 'Real Ting' net voor kerst.
“De reden dat ik het Real Ting noemde was omdat ik vond dat alles dat ik aan het doen was, real was voor mij, en wat ik ook doe, is wat ik ga doen. Ik zal advies aannemen maar het komt allemaal neer op mij en wat ik wil, dus vandaar dat ik mijn mixtape 'Real Ting' noemde. Met grote dingen die bijna zeker vaststaan voor Steff binnenkort, kunnen we zeker zijn dat we de ‘Real Ting’ meer zullen zien. De regel waar ik achter sta als artiest is zeker om jezelf te zijn en niet om muziek te maken voor andere mensen, maar eerst voor jezelf.”

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws