Release Friday: Lorde, Little Mix & Chef'Special!

3 maart 2017
YES! We hebben weer enkele nieuwe tracks voor je die vandaag zijn uitgebracht! Naast de big release van Ed Sheeran's nieuwste album 'Divide', hebben vandaag Lorde en Little Mix nieuwe tracks gedropt én heeft Chef'Special ook een album gedropt!
Na verschillende teasers te hebben gedropt heeft Lorde eindelijk haar eerste single 'Green Light' van haar opkomend album 'Melodrama' uitgebracht! Daarnaast heeft ze ook meteen de videoclip gedropt van het lied en het is AMAZING! Naast dat het nummer fantastisch is, laat de videoclip een andere Lorde zien die volwassener is. Het is dé break-up anthem en Lorde gaat HELEMAAL los; ze danst in de club én op een auto. Lorde is back! Check de videoclip hieronder!
Naast Lorde, hebben Little Mix ook een nieuwe track gedropt! 'No More Sad Songs' van hun laatste album 'Glory Days' is de allernieuwste single en heeft een feature van Machine Gun Kelly. Het is een heerlijke track perfect voor de lente en zomer. Hopelijk krijgt dit nummer ook een videoclip! Check 'm hieronder!
Chef'Special heeft vandaag ook een album gedropt 'Amigo'! Het album werd opgenomen in Los Angeles, Seattle en New York vanwege producers die daar zaten waarmee de band wilde werken. Afgelopen jaar mochten ze touren met Twenty One Pilots langs vijftig uitverkochte stadions in Amerika (!). Ze zijn weer terug op Nederlandse bodem en zullen in de zomer optreden bij verschillende festivals en op 7 oktober staan ze met een eigen show in Ziggo Dome. Check het album hieronder!

Team

Touch

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws