WIN: Biostickets voor de voorpremière van ‘Every Day’

7 februari 2018
Heb jij nog geen plannen voor Valentijnsdag? Zoek dan niet verder! Op 14 februari vindt de officiële voorpremière plaats van de film ‘Every Day’ en jij kan er samen met je lover of bestie bij zijn!
In 2012 schreef David Levithan het gelijknamige boek dat een mix van romantiek en fantasie is. Het boek werd een groot succes en daarom kon een verfilming niet uitblijven. Nu bijna 6 jaar later is de film helemaal klaar om te schitteren op het witte doek en JIJ kan hem als eerste zien!
De film gaat over de 16-jarige Rhiannon, gespeeld door Angourie Rice, die samen met haar vriendje Justin besluit een dag te spijbelen van school. Als de tortelduifjes de volgende dag wakker worden is alles anders. Justin is niet meer zichzelf en kan zich ook niets meer herinneren van de dag ervoor...
Hij doet steeds vreemder en Rhiannon komt erachter dat ze met ene ‘A’ te maken heeft. ‘A’ is een ziel die elke dag in een ander lichaam wakker wordt. Rhiannon valt als een blok voor ‘A’ en dus moeten zij en ‘A’ een manier vinden om elkaar elke dag weer terug te kunnen vinden.
Check de trailer hieronder!
Wat moet je doen om de kaartjes voor de voorpremière van ‘Every Day’ te winnen? Op ons Instagram-account hebben we een post geplaatst van de film en het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op die kaartjes is je lover of bestie in de comments taggen! Waar wacht je op?!
categorie:

laatste nieuws

SPOILERT ALERT | VMA’s 2018: WINNAARS, OPTREDENS, SHOCKING MOMENTS & WORST DRESSED!

news

Nicki Minaj op OORLOGSPAD: niemand meer veilig op Twitter, zelfs Kylie Jenner en haar baby niet…

news

Nicki Minaj op OORLOGSPAD: niemand meer veilig op Twitter, zelfs Kylie Jenner en haar baby niet…

news

De 10 meest iconische VMA momenten

news

Queen Of Soul Aretha Franklin overleden op 76-jarige leeftijd

news

FOTO'S | Teen Mom: Farrah VERVANGEN door 2 jonge moeders

news

FOTO | Liam Payne (24) datet 18-jarige One Direction fangirl!

news

ZIEN! Kylie’s 21e bday: celeb vriendin DRONKEN AFGEVOERD met ambulance

news