WIN: Biostickets voor de voorpremière van ‘Every Day’

7 februari 2018
Heb jij nog geen plannen voor Valentijnsdag? Zoek dan niet verder! Op 14 februari vindt de officiële voorpremière plaats van de film ‘Every Day’ en jij kan er samen met je lover of bestie bij zijn!
In 2012 schreef David Levithan het gelijknamige boek dat een mix van romantiek en fantasie is. Het boek werd een groot succes en daarom kon een verfilming niet uitblijven. Nu bijna 6 jaar later is de film helemaal klaar om te schitteren op het witte doek en JIJ kan hem als eerste zien!
De film gaat over de 16-jarige Rhiannon, gespeeld door Angourie Rice, die samen met haar vriendje Justin besluit een dag te spijbelen van school. Als de tortelduifjes de volgende dag wakker worden is alles anders. Justin is niet meer zichzelf en kan zich ook niets meer herinneren van de dag ervoor...
Hij doet steeds vreemder en Rhiannon komt erachter dat ze met ene ‘A’ te maken heeft. ‘A’ is een ziel die elke dag in een ander lichaam wakker wordt. Rhiannon valt als een blok voor ‘A’ en dus moeten zij en ‘A’ een manier vinden om elkaar elke dag weer terug te kunnen vinden.
Check de trailer hieronder!
Wat moet je doen om de kaartjes voor de voorpremière van ‘Every Day’ te winnen? Op ons Instagram-account hebben we een post geplaatst van de film en het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op die kaartjes is je lover of bestie in de comments taggen! Waar wacht je op?!
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Dit zijn de nieuwste kerstfilms die je moet zien

news

Nienke Plas releast single 'VRIJDAG' en de muziekvideo staat net online

news

5x celebrity break-ups van 2018

news

Fanbase-namen op een rijtje: van Arianators tot Mendes Army

news

Victoria’s Secret Show 2018: Alles wat je moet weten

news

Dit zijn de singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 4

news

Ariana Grande brengt 'thank u, next' uit en onthult songtitels van nieuw album?

news