WIN: Biostickets voor de voorpremière van ‘Every Day’

7 februari 2018
Heb jij nog geen plannen voor Valentijnsdag? Zoek dan niet verder! Op 14 februari vindt de officiële voorpremière plaats van de film ‘Every Day’ en jij kan er samen met je lover of bestie bij zijn!
In 2012 schreef David Levithan het gelijknamige boek dat een mix van romantiek en fantasie is. Het boek werd een groot succes en daarom kon een verfilming niet uitblijven. Nu bijna 6 jaar later is de film helemaal klaar om te schitteren op het witte doek en JIJ kan hem als eerste zien!
De film gaat over de 16-jarige Rhiannon, gespeeld door Angourie Rice, die samen met haar vriendje Justin besluit een dag te spijbelen van school. Als de tortelduifjes de volgende dag wakker worden is alles anders. Justin is niet meer zichzelf en kan zich ook niets meer herinneren van de dag ervoor...
Hij doet steeds vreemder en Rhiannon komt erachter dat ze met ene ‘A’ te maken heeft. ‘A’ is een ziel die elke dag in een ander lichaam wakker wordt. Rhiannon valt als een blok voor ‘A’ en dus moeten zij en ‘A’ een manier vinden om elkaar elke dag weer terug te kunnen vinden.
Check de trailer hieronder!
Wat moet je doen om de kaartjes voor de voorpremière van ‘Every Day’ te winnen? Op ons Instagram-account hebben we een post geplaatst van de film en het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op die kaartjes is je lover of bestie in de comments taggen! Waar wacht je op?!

laatste nieuws

Klaar met alle fakeness? ZO simpel is vriendelijk zijn!

Nieuws

5 tips om van je kater af te komen ZONDER dat je je bed uit hoeft!

Nieuws

ZIEN: Kris Jenner hilarisch DRONKEN gefilmd op de bank!

Nieuws

Kendrick Lamar opent pop-up store in Rotterdam! Ben jij ready voor zijn exclusieve DAMN. clothing?

Nieuws

Hier wil je bij zijn: MTV Presents: 'Why Don't We' in de Melkweg!

Muziek

Kanye is terug op Instagram en plaatst meteen 55 foto’s!

Nieuws

INTERVIEW: Brandon & Juliette uit Siesta Key over het nieuwe seizoen: "Things really heat up!"

Nieuws

Demi Lovato komt naar Nederland!

Muziek