Oscars 2019: dit heb je gemist

Gisteravond werden de Oscars uitgereikt in Hollywood. Dé avond in het jaar waar
alle ogen gericht zijn op alle grote talenten in de filmwereld. Benieuwd naar
de winnaars, outfits en meer? We hebben hieronder alle hoogtepunten voor je op
een rijtje gezet.

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Bradley Cooper (@bradleycooper__original) on


Lady Gaga en Bradley Cooper
Lady Gaga en Bradley Cooper kregen iedereen stil met hun geweldige performance van 'Shallow' uit A Star Is Born. De track kunnen we nu inmiddels allemaal hardop meezingen en de chemistry van dit duo beginnen we alleen nog maar leuker te vinden. Voor dit nummer hebben ze ook nog eens de Oscar voor 'Beste Originele Nummer' in ontvangst mogen nemen. Meer dan verdiend!

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by The Academy (@theacademy) on


And the winner is…
De Oscar voor 'Beste Film' ging naar 'Green Book'. Rami Malek ontving de Oscar voor 'Beste mannelijke hoofdrol' voor zijn rol in de film 'Bohemian Rhapsody' en Olivia Colman ontving de Oscar voor 'Beste vrouwelijke hoofdrol' voor haar acteerwerk in de film 'The Favourite'.

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Billy Porter (@theebillyporter) on


Deze outfit ging viral
De man die alle hoofden liet draaien op de rode loper was acteur Billy Porter, die gekleed was in een zogenaamde tuxedo dress. Deze virale outfit is genderneutraal en letterlijk alles wat we nog niet eerder hebben gezien: we love it! Billy Porter speelt een rol in het tv-programma 'Pose' en poseerde in deze look met trots op de rode loper. Outfit game sowieso uitgespeeld.

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


Newly weds
Verder waren op de afterparty newly weds Miley Cyrus en Liam Hemsworth gespot. Ook de pasgetrouwde Nick Jonas en Priyanka waren deze avond samen te zien. Beide koppels gaven elkaar in december het ja-woord en zagen er gisteren weer fantastisch uit. Meer van dit soort foto's, please!


Wat was voor jullie het hoogtepunt van de avond?