Bieber schept op over Miranda Kerr

4 augustus 2014
Naar verluidt schept Justin Bieber er over op dat Miranda Kerr van hem 'een man heeft willen maken.'
De 20-jarige ster is naar het schijnt vorige week in Ibiza aangevallen door Orlando Bloom. Justin tartte Orlando door opmerkingen te maken over het model, van wie Orlando vorig jaar scheidde na een huwelijk van drie jaar. Verschillende bronnen melden dat Justin vlak voor het incident neerbuigende opmerkingen maakte.
Volgens het Britse blad Sunday People heeft Justin afgelopen vrijdag weer gepocht over hoe Miranda ooit flirterig tegen hem zei een man van hem te willen maken. Justin en Miranda zouden vrienden zijn geworden na een optreden van de zanger tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show in 2012. De Britse krant The Mirror meldt dat dit de voornaamste reden is voor het conflict met Orlando, die naar het schijnt over een bank probeerde te springen om Justin te slaan. Hierop zou de Lord of the Rings-ster door de beveiliging naar buiten geëscorteerd zijn.
Na het voorval plaatste Justin een sexy foto van Miranda op Instagram, gevolgd door een daarna snel verwijderde foto waarop Orlando lijkt te huilen. “Orlando had gehoord dat er geflirt werd. Hij was daar allesbehalve blij mee,” vertelde een bron. “Ten tijde van de scheiding speelde dit zeker mee. Hij was -en is - er nog steeds erg boos over. Hij kan niet geloven dat iemand die in zijn ogen niets meer is dan een dom, klein jongetje, zo’n impact op zijn relatie heeft gehad. Hij is ziedend.”
Orlando viert ondertussen nog steeds vakantie op Ibiza, waar hij is gezien met zijn vriend Leonardo DiCaprio. De 37-jarige acteur sloot zich vorige week bij Leo aan in de hoofdstad van het eiland. Aan The Mirror vertelde hij dat hij als een held onthaald is omdat hij Justin op zijn plek heeft weten te zetten.
De woordvoerder van Miranda Kerr heeft volgens de laatste berichten nog niet gereageerd.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series