Easter eggs in de video van Mark Ronson en Miley Cyrus: Nothing Breaks Like a Heart, die je waarschijnlijk gemist hebt

De nieuwe single van Markson Ronson en Miley Cyrus heeft een lekkere counrty vibe en wij zijn fan! Na een stilte van 4 maanden op haar socials kondigde Miley op 26 november (een dag later dan Mark Ronson) de nieuwe single Nothing Breaks Like a Heart aan.
Deze single is een van de vele " Sad Songs" die op het nieuwe album van Mark Ronson staan.

In de bijbehorende video zitten een aantal easter eggs verstopt. Heb jij ze al gezien?

De asshole kentekenplaat
Door de hele video heen rijdt Miley in een auto met het kentekennummer 370H55V. En als je die omdraait lees je: asshole. Verder heeft de zangeres eraan gedacht om een beetje van haar thuis mee te nemen, want ook al is de video opgenomen in Oekraïne, de kentekenplaat is van haar thuis staat Tennessee.

Throwback
Ze verwijzen in deze video terug naar een aantal iconische momenten van Miley's carrière. Haar legendarische performance in Wrecking Ball word bijvoorbeeld geëerd met een miniatuur van haar op een "wrecking ball" die voorbijkomt in een van de auto's. Daarnaast zie je in de helikopter ook een aantal foto's hangen van haar 23 video.

Dé Britney Reference
Dat Miley Cyrus een Britney Spears fan is, wisten we al. Daarom alleen nog maar meer amazing dat wanneer ze in de video naar de achterbank klimt en daarmee haar billen flasht, vlug verwijst naar een oude video van Britney Spears.

Hannah Montana
Ook verwijzen ze snel naar Miley's carrière als Hanna Montana met de caption: Miley's Wild Ride.

Taking a knee
Verder laten ze in de video knielende football spelers zien, wat verwijst naar de protesten tegen het U.S. National Anthem die de afgelopen jaren hebben gespeeld.

Had jij deze easter eggs ook allemaal gezien? Nothing Breaks Like a Heart van Mark Ronson en Miley Cyrus is een video om naar te blijven kijken en daarom ook de Must See video van deze week!