Lady GaGa op tour door Europa!

29 januari 2014
Lady Gaga, een van de allergrootste toerende acts van dit moment – met al vier miljoen verkochte concertkaarten op haar naam – voegt een uitgebreide Europese tournee toe aan haar artRAVE: The ARTPOP Ball tour. Dit werd gisteravond bekend gemaakt door Live Nation Global Touring, en volgt op de recente release van Lady Gaga's album ARTPOP, dat binnenkwam op nummer 1 in de Billboard 200.
Na de eerdere aankondiging van de tournee in de VS en Canada, is bekend geworden dat het Europese deel van de Lady Gaga’s artRave: The ARTPOP Ball deze herfst zal beginnen in Antwerpen, met daaropvolgend concerten in Amsterdam, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Tsjechië, Oostenrijk, Italië, Portugal, Spanje en Zwitserland.
De Europese data volgen op de Noord-Amerikaanse tournee, die zal beginnen met zeven uitverkochte shows in de Roseland Ballroom in New York – zoveel concerten zijn nooit eerder in de voorverkoop door één artiest uitverkocht geraakt. Na deze op voorhand al historische concertreeks wordt het legendarische Roseland gesloopt.
Kaarten voor artRave: The ARTPOP Ball zullen vanaf 8 februari in de verkoop gaan. Leden van Littlemonsters.com kunnen al in de voorverkoop tickets bemachtigen, vanaf woensdag 5 februari 9.00 tot vrijdagochtend 7 februari 9.00 uur. Voor de concertreeks die het daaropvolgende weekend in de verkoop gaat, vanaf vrijdag 14 februari tot en met maandag 17 februari, kunnen leden vanaf dinsdag 11 tot en met donderdag 13 februari in de voorverkoop terecht. Er is er een restrictie van maximaal vier kaarten per lid en de kaarten worden verkocht zolang de voorraad strekt.
LADY GAGA'S artRAVE The ARTPOP Ball
Woensdag 24 september 2014 in Ziggo Dome - Amsterdam. Kaarten zijn er vanaf; € 35, € 55, € 75 en € 95 excl. servicekosten
Van woensdag 5 februari 12.00 uur tot vrijdag 7 februari 12.00 uur is het al mogelijk kaarten voor dit concert te kopen via de speciale American Express presale via www.ticketmaster.nl/americanexpress

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws