Katy Perry verrast zieke fan thuis

3 augustus 2018
Afgelopen week bezorgde Katy een jonge fan een wel hele bijzondere dag. Het begon allemaal bij de onderstaande tweet van Tiana Moores, geplaatst op 24 juli:
Vrij vertaald: “RETWEET ALSJEBLIEFT! Mijn zusje zou naar Katy Perry’s concert in Adelaide gaan, maar was gediagnostiseerd met een 6cm hersentumor en heeft het hele jaar gevochten, Grace heeft ervan gehouden om Katy’s grootste fan te zijn sinds ze 3 was, help ons alsjeblieft om in contact te proberen te komen met Katy Perry xx.”
De tweet werd uiteindelijk meer dan 20.000 keer geretweet en niet zonder succes. Voorafgaand aan Katy’s concert in de Australische stad Adelaide besloot ze langs te gaan bij de zieke achtjarige Grace en haar familie. We zien in de video’s, die Katy later op haar Instagram plaatste, dat ze bij aankomst bij Grace’s huis eerst Grace en haar familie knuffelt en daarna Grace’s kamer binnenkomt. Als ze de kamer vol met knuffels ziet zegt ze: “Oh my God! I feel like I match this room already!”.
We zien op Katy’s video’s daarna onder andere dat Katy met Grace kletst, haar hit ‘Firework’ zingt en de iconische Floss dansmove doet.
Na de speciale dag tweette Grace’s zus Tiana over de ontmoeting:
Vrij vertaald: “GUYS WE HEBBEN HET GEDAAN! Katy Perry heeft Grace net bezocht! Ze is werkelijk wonderbaarlijk en zo’n lief persoon!”
Het klinkt als de perfecte dag. We hebben enorm veel respect voor Katy en Grace en haar familie! Wil je de emotionele video’s van Katy zelf bekijken? Kijk dan via onderstaande post alle video's achter elkaar op haar Instagram-account.

The Power Of The Internet #helpGracemeetKatyPerry ❤👁

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Katy Perry - Hey Hey Hey

categorie:

laatste nieuws

SPOILERT ALERT | VMA’s 2018: WINNAARS, OPTREDENS, SHOCKING MOMENTS & WORST DRESSED!

news

Nicki Minaj op OORLOGSPAD: niemand meer veilig op Twitter, zelfs Kylie Jenner en haar baby niet…

news

De 10 meest iconische VMA momenten

news

Queen Of Soul Aretha Franklin overleden op 76-jarige leeftijd

news

FOTO'S | Teen Mom: Farrah VERVANGEN door 2 jonge moeders

news

FOTO | Liam Payne (24) datet 18-jarige One Direction fangirl!

news

ZIEN! Kylie’s 21e bday: celeb vriendin DRONKEN AFGEVOERD met ambulance

news

Dit zijn de beste karaoke tracks

news