Kelis houdt van slippertjes

28 mei 2014
Kelis verzamelt slippers uit hotels. De 34-jarige zangers is reist momenteel de wereld over met haar Intimate Venues Tour en spaart eigenaardige souvenirs.
“Altijd”, antwoordde in het blad Stylish op de vraag of ze slippers draagt. “Ik heb een soort van fascinatie voor hotelslippers.”
De popster was niet te beroerd om haar ochtendritueel te delen met het tijdschrift. Ze zet nooit haar wekker en is altijd hongerig als ze wakker wordt. Voor de Amerikaanse zit een ontbijtje overslaan er dus niet in.
Tijdens Kelis' huidige tournee komen ook minder goede eigenschappen bovendrijven. “Ik haal altijd al mijn bagage uit mijn koffer en smijt ze overal rond”, biecht de muzikant op.
Als Kelis niet met haar muziek bezig is, zorgt ze voor haar 4-jarige zoontje, dat ze met haar ex Nas heeft. Als gevolg van haar drukke leventje, heeft de Milkshake-zangeres maar weinig tijd over om te ontspannen met vrienden.
De zangeres maakt zich ook geen zorgen meer om een avontuurlijk bestaan. “Het boeit me niet meer”, zei ze. “Ik vind dingen niet meer zo spannend als vroeger.”
Copyright: Cover Media 2014
categorie:

laatste nieuws

FOTO: Max Verstappen heeft een nieuwe vriendin!

Nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

VIDEO: Harry Styles covert Rihanna’s Wild Thoughts

Muziek

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws

OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

Muziek