MTV Breaks: Word DJ of regisseur tijdens Isle of MTV Malta!

13 april 2016
Deze zomer brengt Isle of MTV Malta een aantal van de beste talenten naar de zonnige Maltese kust. En omdat het hun 10e verjaardag is wordt het feest groter dan ooit. Maar ze hebben wat hulp nodig...
MTV Breaks werkt dit jaar samen met Isle of Malta om JOU de kans te geven werkervaring op te doen in het topsegment van de entertainmentindustrie.
Dit jaar zijn we op zoek naar:
• Een superstar DJ om op het podium van Isle of Malta te draaien
• Een regisseur voor onze MTV Breaks cameracrew
Je zult niet alleen geweldige ervaring opdoen, maar je krijgt ook een persoonlijke mentor uit de entertainmentindustrie, vluchttickets, hotel én de kans om jezelf terug in actie te zien op MTV.
Dus als je klaar bent voor je doorbraak als DJ of regisseur, lees dan hier hoe je mee kunt doen.
Je moet je aanmelden vóór 9 mei, tussen de 18 en 26 jaar zijn, beschikbaar zijn tussen 25 en 29 juni 2016 en (nog) geen professionele DJ- or regie-ervaring hebben.
MTV Breaks DJ
Heb jij het talent, de vaardigheden en de passie om voor duizenden mensen muziek te draaien, maar zit je te wachten op je doorbraak? Dan is dit jouw moment!
Je krijgt de kans je talent te laten zien aan het publiek van Isle of Malta, samen te werken met ervaren DJs van Club MTV die je inside tips en tricks zullen geven, en jezelf wereldwijd op MTV terug te zien.
Deelname aan onze MTV Breaks DJ-wedstrijd:
Ronde 1: We willen van je horen waarom we jou zouden moeten uitkiezen om MTV Breaks DJ te zijn. Ga naar Twitter of Instagram en vertel ons waarom jij de vaardigheden en het talent hebt om op het podium van Isle of MTV Malta te spelen. Zorg ervoor dat je de hashtag #MTVBreaksDJ gebruikt in je bericht.
Als je geselecteerd wordt om naar de tweede ronde te gaan laten we je dit weten.
Ronde 2: Tijd om ons een voorproefje te geven van wat je naar Isle of MTV Malta hoopt te brengen. In een email, stuur ons een 10-minuten durende mini-mix van je beste tunes. We zullen je bellen om meer te weten komen over jou en je muziekkeuzes.
MTV Breaks Regisseur
Dit is een ware MTV Breaks primeur! We willen de vetste jonge regisseur in de wereld de kans geven om zichzelf te bewijzen. Je zult een korte film regisseren die een exclusief kijkje achter-de-schermen van Isle of MTV Malta geeft.
N.B. Je zult samenwerken met een Engelstalige cameraploeg
Dit is jouw kans om de wereld te laten zien wat je in huis hebt! Je zult toegang krijgen tot alles wat nodig is om een spectakel zoals Ilse of MTV Malta te produceren, je zult creatieve controle hebben en je productie zal over de hele wereld op MTV te zien zijn!
Deelname aan onze MTV Breaks Regisseur wedstrijd:
Ronde 1: Som jezelf op in een 15-seconden durende Instagram-video met de titel ‘What Makes Me’. Deel de video op je Instagramaccount en tag het met #MTVBreaksDirector
We nemen contact met je op wanneer je geselecteerd bent om naar de tweede ronde te gaan.
Ronde 2: We willen meer over jou en je regietalent te weten komen via een Skype- of telefoongesprek. We zullen je vragen een korte presentatie te geven waarin je ons vertelt wat je ideeën zijn voor je ‘The Making of Isle of MTV Malta’ videomontage.
Dus als je klaar bent voor je doorbraak als toekomstig regisseur of DJ, aarzel dan niet en zorg dat je aanmelding binnen is vóór 9 mei. Je moet tussen de 18 en 26 jaar zijn, beschikbaar zijn tussen 25 en 29 juni 2016 en (nog) geen professionele DJ- of regie-ervaring hebben.
Lees hier volledige voorwaarden voor deelname.
Heb je het talent? Dan heeft MTV Breaks misschien de perfecte doorbraak voor jou.
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

10x het beste van de ‘10 year challenge’

news

Ariana Grande-update: een wel héle bijzondere tattoo en nieuwe muziek

news

Lindsay Lohan’s Beach Club: binnenkort op MTV

news

5 bruiloften die (waarschijnlijk) gaan plaatsvinden in 2019

news

Wat doet de Awkward-cast nu?

news

'Bohemian Rhapsody' grote winnaar Golden Globes 2019, ook prijs voor Lady Gaga

news

Verwachten Kim K en Kanye een vierde kind?

news