5x celebrity break-ups van 2018

12 november 2018
Een break-up is nooit leuk, vooral niet als je in de spotlight staat. En eerlijk is eerlijk; voor de fangirls en –boys onder ons kan het af en toe ook best lastig zijn om bij te houden wie er nou nog samen zijn en wie niet… Daarom hebben wij de heftigste celebrity break-ups van dit jaar (en alles wat je erover moet weten) voor je op een rijtje gezet.
 
Ariana Grande én
Mac Miller

We kunnen er niet meer omheen dat Ariana een mega zwaar jaar achter de rug heeft waaronder niet één, maar twéé break-ups. In mei kondigde de zangeres aan een punt te zetten achter de relatie met Mac Miller. Volgens het management was dit vanwege hun drukke werkschema's, maar na de dood van de rapper werd het toch wel duidelijk dat zijn verslaving zijn tol eiste bij Ariana. Toch liet Ariana via social media weten dat ze onvoorwaardelijk van Mac zal blijven houden en hun vriendschap voor altijd zal koesteren.
Pete Davidson
Eén maand na het aankondigen van de split met Mac kondigde de zangeres aan dat ze verloofd was met Pete Davidson. Dit sprookje was helaas in oktober alweer voorbij… Waarom het precies uit is gegaan, heeft Ariana nooit echt losgelaten. Dat ieder nadeel z'n voordeel heeft, blijkt na vorige week te zijn bevestigd: na bovenstaande droevige break-ups trakteerde Ariana ons wél op de nu al iconische break-up track 'thank u, next'.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank u, next..... lyric video out now 🖤✍🏼 .... https://youtu.be/EEhZAHZQyf4 📓

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Channing Tatum en Jenna Dewan
Het powercouple dat verliefd werd op de set van Step Up 1 kondigde begin april aan na negen jaar huwelijk er een punt achter te zetten. In zijn break-up post op Twitter vertelt Channing dat hij en ex-liefje Jenna uit elkaar zijn gegaan als vrienden en dat ze altijd van elkaar zullen blijven houden.

Ondertussen is 's werelds meest gewilde man Channing Tatum al gespot met niemand minder dan zangeres Jessie J en we zijn heel benieuwd hoe dat gaat lopen… To be continued!
Selena Gomez en Justin Bieber
We hebben het gevoel dat we lichtelijk in de herhaling vallen, maar dit jaar zijn ook Selena en Justin (voor de zoveelste keer) uit elkaar gegaan. Alles lijkt er daarentegen wel op dat dit toch écht de laatste keer was… Het iconisch ex-duo zou dit jaar de stekker uit de knipperlichtrelatie hebben getrokken zodat ze allebei aan zichzelf konden werken. Hoe jammer ook; het bleek toch geen perfect match.
Justin werd kort na de breuk alweer gespot met huidige verloofde Hailey Baldwin en Selena had het daar niet makkelijk mee. Sommigen denken zelfs dat deze gebeurtenis de reden was voor Selena's breakdown en ziekenhuisopname. Laten we eerlijk zijn; een break-up met je jeugdliefde is ook zeker niet makkelijk…
 
Famke Louise en Tim
In april ging ook YouTube-koppel Famke Louise en Snapking (Tim) uit elkaar, zo kondigde de zangeres aan in een vlog. In de video vertelde ze dat ze bijna geen tijd meer doorbrachten samen en dat ze uit elkaar zijn gegroeid. "Ik deed altijd gewoon mijn ding en hij deed altijd zijn ding. Op een gegeven moment ben je dan gewoon niet meer verliefd op elkaar. Het werd zo erg voor mij dat ik niet eens meer wist of ik wel gelukkig was." De vlog staat helaas niet meer online maar uit Famke's nieuwe documentaire blijkt het verhaal achter de break-up toch iets ingewikkelder ligt en dat het haar nog steeds verdrietig maakt.
 
Meer weten over Famke's documentaire? Lees het hier.

Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together

categorie:

laatste nieuws

Online terugkijken: alles wat je moet weten

news

MTV Push januari 2019: Leer BROCKHAMPTON beter kennen

news

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news

MTV EMA 2019: Dit zijn de winnaars en de hoogtepunten

news

MTV Push november 2019: Leer AJ Mitchell beter kennen

news

Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

news

Snelle is MTV EMA Best Dutch Act 2019

news