ONE DIRECTION POP-UP STORE KOMT NAAR NEDERLAND

4 oktober 2013
Op 12 oktober 2013 opent de 1D World pop-up store in Nederland. Na het ongekende succes van de store in steden over de hele wereld, vervult de tijdelijke winkel nu ook de dromen van
1D-fans in ons land. Twee weken lang wordt Hoog Catharijne Utrecht een trekpleister voor echte Directioners.
Het is vandaag precies twee jaar geleden dat de jongens van One Direction voor het eerst op Nederlandse bodem waren. Als bedankje aan de fans voor de massale steun van de afgelopen twee jaar opent de band nu een pop-up store in Nederland. 1D World Holland zal op zaterdag 12 oktober 2013 om 10.30u de deuren openen in Winkelcentrum Hoog Catharijne. 1D World Holland belooft 2 weken lang de ultieme ontmoetingsplaats voor Nederlandse 1D-fans te worden. Bezoekers mogen exclusieve wedstrijden, aanbiedingen en een speciale 1D-karaoke verwachten. De tijdelijke winkel heeft meer dan 125 exclusieve artikelen van Louis, Niall, Liam, Zayn en Harry in petto. Kleding, sieraden en diverse gadgets van One Direction behoren tot de collectie die door Global Merchandising Services samengesteld en gefabriceerd werd.
"Onze grootste dank gaat uit naar de tienduizenden One Direction fans, of 'Directioners', in Nederland. Zij zijn degenen die ervoor gezorgd hebben dat deze vijf jongens een fenomeen zijn geworden en het is puur door hun passie en enthousiasme dat 1D World ook hier een thuis vindt!" aldus Wim de Beer, Commercieel Directeur Sony Music Benelux.
“Hoog Catharijne is de ontmoetingsplaats in Nederland waar jonge mensen afspreken en elkaar treffen. Daarom zijn we ook zo trots dat we alle fans van One Direction iets te bieden hebben hier in het hart van het land”, aldus Menno Overtoom, directeur Hoog Catharijne.
"Na het overweldigende succes van 1D World Belgium zijn we uitermate verheugd de Nederlandse Directioners hun eigen 1D World Holland te kunnen geven. We zijn ervan overtuigd dat 1D World Holland een even groot succes zal worden en de fans One Direction voor altijd in hun hart zullen blijven dragen", verklaart Dirk Timmerman van Pronel.
Wie een kijkje wil nemen in de winkel 1D World Holland zal tot en met 27 oktober 2013 de mogelijkheid krijgen.
1D World Holland
Startdatum: zaterdag 12 oktober 2013
Einddatum: zondag 27 oktober 2013
Adres: Winkelcentrum Hoog Catharijne - Utrecht
De pop up store begeeft zicht tegenover de Media Markt
Openingsuren 1D World Holland
maandag 11:00-18:00
dinsdag 09:30-18:00
woensdag 09:30-18:00
donderdag 09:30-21:00
vrijdag 09:30-18:00
zaterdag 09:30-18:00
zondag 12:00-17:00

laatste nieuws

MTV Must-C Week 47: Selena Gomez ft. Marshmello - Wolves

Muziek

Halsey STOPT haar concert!

Muziek

Na Justin & Selena nu ook The Weeknd & Bella Hadid weer samen..

Muziek

Fall out Boy komt naar Amsterdam!

Muziek

5 KEER: Waarom de Victoria's Secret Show 2018 zwaar AWKWARD wordt

Nieuws

Taylor Swift is booming!

Muziek

Kylie Jenner geeft een babyshower!

Nieuws

Demi Lovato covert Sam Smith's 'Too Good at Goodbyes'

Muziek