Keert Holly TERUG in Geordie Shore?!

Geordie Shore is al sinds 2011 op TV en voor wie het nog niet opgevallen was; er zijn nog weinig leden over van de originele cast die het programma in 2011 op de kaart zette. Charlotte heeft inmiddels haar eigen show die binnenkort start (datum to be continued), Vicky is presentatrice geworden en Gaz speelt nu full-time vader. Sophie gaat nog wel elke week 'mortal' in de show: ze is even weggeweest, maar keerde in 2016 terug naar de show.
 
Ze is nu de enige castmember die er sinds het begin van Geordie Shore in zit. Maar... als we verschillende bronnen moeten geloven zal dit niet lang meer duren... Volgens nieuwsberichten zou Holly namelijk terugkeren naar de show en zou ze al zijn overgevlogen naar Australië om zich aan te sluiten bij de rest van de cast. Onderstaande foto van Insta zegt misschien wel genoeg... toch?!

Filming in Austrália #geordieshore

A post shared by GEORDIE SHORE BRASIL MTV 🔝 (@geordiesmtvbr) on

In 2016 verliet Holly Geordie Shore nadat ze volgens zichzelf 'kapot ging aan het wilde uitgaansleven' die ze leidde. "Ik stortte in na elke seizoen, een complete mentale instorting. Wanneer je klaar bent met filmen doen je nieren pijn van alle drank en je voelt je gewoon vreselijk."

Kan je ook niet wachten tot de grote comeback van miss Holly? ;) Wordt ongetwijfeld vervolgd...
Meer Geordie Shore? Klik hier om de nieuwste aflevering te kijken!