MTV Spotifriday; Maroon 5 ft. Julia Michaels, Sevn Alias & meer!

6 oktober 2017
Deze week is er veel nieuwe muziek, misschien geen releases van artiesten als TayTay of Miley maar ook deze tracks zijn ab-so-luut de moeite waard. We lichten een paar van onze favo's voor je uit!
Maroon 5 ft. Julia Michaels - Help Me Out
Na hun succesvolle samenwerking met SZA doen de guys van Maroon 5 nu een opnieuw een gooi naar een hit, dit keer met de hulp van niemand minder dan Julia Michaels. Kan haast niet mis gaan, toch?!
Rachel Platten - Perfect For You
In 2016 bracht ze haar tweede album uit en nu is ze alweer terug met nieuw materiaal. Rachel zit in een goede vibe en daar profiteren wij allemaal van, lucky us!
Sevn Alias - Picasso (album)
Na vorig jaar DRIE volledige albums gedropt te hebben, komt Sevn nu gewoon opnieuw met een tof album vol verrassende collabs. Eerder dropte hij al een collab met Lil' Kleine en Boef en nu kunnen we ook genieten van collabs met o.a. Jayh, Jonna Fraser, Kempi en Maan. Vooral de collab met Maan voor de track 'In Amsterdam' is chill.
Ook andere artiesten als Sam Smith, Jessie J, Felix Jaehn en James TW zijn te horen in onze MTV Spotifriday-playlist hieronder!
categorie: