Ice wil nieuwe beats van Dr. Dre

11 juni 2014
Ice Cube probeert Dr. Dre ervan te overtuigen dat hij nieuwe muziek moet maken. De 44-jarige acteur en rapper werkt momenteel aan een film over de legendarische gangsterrapgroep N.W.A., waar hij en Dr. Dre deel van uitmaakten. Straight Outta Compton, zoals de film gaat heten, kan volgens Ice wel wat nieuwe deuntjes van zijn oud-collega gebruiken.
“Ik probeer hem ervan te overtuigen dat we wat nieuwe nummers moeten maken voor de film”, liet hij weten aan MTV News.
Naast Ice en Dre bestond N.W.A. ook uit Eazy E, DJYella en MC Ren. Arabian Prince was ook voor korte tijd lid van de groep, die eind jaren tachtig doorbrak met een rauw hiphopgeluid.
Ice is momenteel producent van Straight Outta Compton en bekent dat het filmproject zo belangrijk voor hem is dat hij er onophoudelijk aan denkt.
“Ik ben zeer betrokken, ik wordt erdoor opgeslokt”, liet hij weten. “Dit is ons nalatenschap. Je kunt er geen ommetje mee maken. Het moet perfect zijn.”
Momenteel promoot de Amerikaan zijn nieuwe film 22 Jump Street, met Jonah Hill en Channing Tatum in de hoofdrol. Hoewel dit veel tijd in beslag neemt, volgt hij de ontwikkelingen rond Straight Outta Compton nauwgezet.
“Het ziet er goed uit. De opnames beginnen in augustus. Gary Gray is de regisseur en de komende weken maken we de cast bekend. Daarna gaan we er tegenaan”, aldus Ice.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws