Diesel bang voor bomen

5 augustus 2014
Vin Diesel is als kind getraumatiseerd door het spelen van een boom
De acteur spreekt de stem in van een boomachtig personage genaamd Groot in Marvels nieuwe sciencefictionfilm Guardians of the Galaxy, geregisseerd door James Gunn. Diesel erkende dat hij zich over een jeugdtrauma heen moest zetten toen Kevin Feige hem benaderde voor de rol. “Al mijn angsten kwamen onmiddellijk weer boven. Het voelde als het perfecte moment om die angsten te confronteren”, vertelde hij aan MTV News.
Volgens de acteur zijn het zijn fans die hem er uiteindelijk toe bewogen hebben de rol aan te nemen, na het voeren van een rigoureuze campagne. “Dat deden ze vorig jaar op Comic-Con”, verklaarde hij. “Het ging pas echt lopen door een soort van sociale media-waanzin die mijn fans zelf teweegbrachten”
Vin hoopt nu dat deze ervaring andere mensen kan inspireren, door hen te laten zien dat zelf de kleinste rolletjes de moeite waard kunnen zijn. “Als je ooit een boom moet spelen tijdens een schoolvoorstelling, weet dan dat er licht is aan het einde van de tunnel”, zei hij.
In Guardians spelen meerdere sterren waaronder Zoe Saldana in de rol van de heldin Gamora, en Chris Pratt, die de hoofdrol op zich neemt van Star-Lord. Bradley Cooper is de stem van Rocket Racoon, een metgezel van Groot.
Vin blijkt uiteindelijk hebben gehouden van het spelen van Groot. Tijdens een interview via Facebook in mei biechtte de acteur op dat de rol hem heeft geholpen bij het verwerken van de dood van zijn vriend en collega-acteur Paul Walker. “Er was iets onschuldigs aan de rol van Groot dat verfrissend was – onder andere omstandigheden had ik het misschien moeilijk gevonden. Maar op dat moment werkte die rol therapeutisch.”
Copyright: Cover Media 2014
categorie:

laatste nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

Little Mix heeft een nieuwe muziek video gedropt!

news

Martin Garrix geeft concert in Paradiso voor War Child

news

MTV Movie Spotlight: 'Resident Evil: The Final Chapter’

news

Check de previews van de volgende afleveringen!

news

Wat doe je op Zayn zijn verjaardag?!

news

Deze nieuwe Nederlandse talenten móet je in de gaten houden!

news

Gemist 31-12 // MTV <3 Best Of 2016

news