Kendrick Lamar opent pop-up store in Rotterdam! Ben jij ready voor zijn exclusieve DAMN. clothing?

Kendrick Lamar, de mega populaire rapper die in 2011 met zijn debuutalbum kwam, is inmiddels een fenomeen geworden. Met zijn laatste album DAMN. heeft hij bewezen dat hij bij de top van de hiphop-scene hoort. Met THE DAMN. TOUR. komt hij naast vele andere Europese landen ook Nederland rocken.

Superster Lamar staat namelijk op vrijdag 23 februari in een uitverkochte Ziggo Dome. De 30-jarige Hiphop-held uit Compton komt niet alleen. Samen met James Blake zal hij de Ziggo Dome op zijn kop zetten, maar hier blijft het niet bij. Lamar komt naast zijn optreden namelijk ook met een super toffe pop-up store in Rotterdam!

Pak je agenda erbij want op donderdag 22 en vrijdag 23 februari kun je tussen 10:00 en 18:00 een kijkje nemen in de ANSH46 aan de Van Oldenbarneveltstraat in Rottedam. In de store kun je exclusieve kleding kopen van zijn eigen DAMN. merchandise. In de store kun je hoodies, petten en een totebag vinden. Kendrick Lamar is niet de eerste artiest die zijn kleding in de ANSH46 aanbiedt. Artiesten als Justin Bieber, Kanye West en The Weeknd waren hem voor.

Waar wacht je nog op?!