7 films die bijna te eng zijn om te kijken in 2019

23 januari 2019
Als 2018 het jaar was van de rom-coms, ziet het ernaar uit dat 2019 een reboot gaat geven aan het horror genre. Als we de trailers moeten geloven, hebben de regisseurs zeer goed hun best gedaan to scare the sh*t out of us (excuse my French).
 
Zie hieronder de 7 films die je op je "kijken-met-je-handen-voor-je-ogen"-lijstje kan zetten.
 
1. Escape Room

Of je nou van puzzelen houdt of niet, "Find the clues or die" klinkt als een regelrechte nachtmerrie. De eerste horrorfilm van 2019 is een feit! Stel je voor dat jij en een paar vreemden in een race tegen de klok belanden terwijl jullie vastzitten in een extreem intense ervaring Klinkt gezellig, niet?
Releasedatum: 4 januari (draait nu in de bioscoop)
2. The Prodigy

Kinderen maken horrorfilms al snel 10 keer enger en dat is in dit geval ook zeker zo. Schrik je sowieso al van kleine kindjes? Dan zouden wij deze film, waarin Taylor Schilling zich realiseert dat haar zoon een kleine serie moordenaar in de dop is of misschien zelf wel de antichrist kan zijn, even overslaan.
Releasedatum: 8 februari
3. Happy Death Day 2U

Ken je nog die ene film uit 2017, die basically een soort Groundhog Day was maar dan met heel veel moorden? Deze film was zo schokkend en goed dat ze er een tweede deel van hebben gemaakt.

Releasedatum: 14 februari
4. Us

Jordan Peele's "Get Out" was natuurlijk al een vreselijk goede horror film. Nu geeft hij ons met hoofdrolspelers als Lupita Nyong'o, Elisabeth Moss en Black Panther's Winston Duke een kijkje in een van zijn andere nachtmerries. Bekijk hieronder de trailer, but be aware, je zal niet meer normaal naar het nummer "I got 5 on it" kunnen luisteren.

Releasedatum: 15 maart
5. Pet Sematary

Deze film is gebaseerd op een boek van Steven King, waardoor wij ervan overtuigd zijn nooit op het platteland te gaan wonen. En mocht je een begraafplaats in je tuin vinden? Dan zou toch zeker heel snel verhuizen!
 
Releasedatum: 15 april
6. The Curse of La Llorona

Dit enge verhaal is gebaseerd op de urban legende van The Weeping Woman, die in het Mexicaans La Llorna word genoemd. De legende vertel dat haar geest op zoek is naar haar eigen kinderen in de menselijke wereld en de kindjes haar eigen probeert te maken. Again with kids!!

Releasedatum: 19 april
7. Brightburn

Hoofdrolspeelster Elizabeth Banks is getuige van een buitenaardse crashlanding en is er gelijk van overtuigd om te zorgen voor de alien baby die ze vind in het wrak. Ze komt er snel achter dat de jongen beschikt over buitenaardse krachten. Klinkt dit verhaal je bekend? De jongen word niet net als Superman, maar iets veel sinisters

Releasedatum: 27 mei

Martin Garrix - Scared To Be Lonely

categorie:

laatste nieuws

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Home Made Granola (Aflevering 4)

news

Win biostickets voor de nieuwe film ‘After’

news

Binnenkort op MTV: The Hills: New Beginnings

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Chocolate Mousse (Aflevering 3)

news

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars: vanaf 19-05 op MTV

news

MTV Push april 2019: leer Billie Eilish beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Yoghurtdeeg Pizza met Taco Topping (Aflevering 2)

news