MTV Breaks wil dat JIJ met ons meedoet tijdens de MTV EMA 2016 in Rotterdam!

7 september 2016
In november komt de MTV EMA naar Rotterdam met de grootste muziekshow ooit en MTV Breaks is op jacht naar nieuwe talenten, die er met ons voor gaan zorgen dat dit gaat gebeuren.
Dit jaar zijn we op zoek naar:
Een fotograaf
Een kostuumontwerper
Een DJ
Een MTV Snapchat-producer
Naast de kans om je skills te laten zien op de gigantische MTV EMA 2016 in Rotterdam, krijgt elke winnaar ook:
- Een geweldige branchementor die niet alleen begeleiding biedt tijdens het evenement, maar ook in follow-upsessies achteraf;
- Vertoning van het werk op MTV;
- Reiskosten naar Rotterdam en verblijf.
Check de onderstaande gegevens voor meer informatie over alle mogelijkheden en over hoe je mee kunt doen. Meedoen kan tot 24 september, dus wees er snel bij als je mee wilt doen met MTV Breaks in Rotterdam!
Klik hier om de volledige voorwaarden te lezen.
-
Fotograaf
Ben je gek op je camera en doe je niets liever dan fantastische foto's schieten zodra de mogelijkheid zich voordoet? We zijn op zoek naar een fotograaf die met ons meedoet in Rotterdam en de meest sensationele momenten op de rode EMA-loper en alle andere onvergetelijke momenten tijdens MTV Breaks vastlegt.
Hoe je mee kunt doen:
We willen zien hoe goed je bent in het vastleggen van de snelle actie op de rode loper van de EMA. Neem een foto van een actie of een beweging, upload deze naar Instagram en tag deze met #MTVBreaksPhotographer om mee te doen.
Vergeet niet dat we niets kunnen zien als je account privé is. We maken dan een shortlist voor de tweede ronde, waarin we contact met je opnemen om verder met je te praten over je fotografie.
Kostuumontwerper
We zijn op zoek naar een aanstormende kostuumontwerper die achter de schermen gaat werken met ons designteam. Je gaat aan de slag en kunt je ideeën delen met een van de meest creatieve teams in de branche en doet ervaring op in het maken van kostuums voor het EMA-podium.
Hoe je mee kunt doen:
Dit is je kans om jouw visie op kostuums en je talent met ons te delen. Upload een foto uploaden naar je eigen Instagram van het beste kostuum dat je geschetst of gemaakt hebt om mee te doen. Hashtag het met #MTVBreaksCostume.
Vergeet niet dat we niets kunnen zien als je account privé is. We maken een shortlist van mensen die doorgaan naar de tweede ronde, waarin we je vragen een kostuum te ontwerpen en te schetsen volgens een EMA-opdracht en ons te vertellen hoe je dit ontwerp zou maken.
DJ
Heb jij de skills, het talent en de passie om voor een enorm publiek te draaien, maar wacht je nog op die grote kans? Wij kunnen je helpen. Jij krijgt de mogelijkheid om je DJ-skills te laten zien tijden een EMA-evenement in Rotterdam, en we brengen je in contact met een deskundige DJ-mentor van MTV voor insider tips en trucs. We gaan je ook filmen en je skills zullen wereldwijd op MTV te zien zijn.
Hoe je mee kunt doen:
Tweet of Instagram ons en vertel ons (of laat ons zien) waarom je denkt dat jij de skills hebt om op een MTV EMA-evenement te draaien. Hashtag het met #MTVBreaksDJ. We vragen vervolgens een geselecteerde shortlist van DJ's een mini-mix te maken voor een EMA-opdracht. Vergeet niet dat we niets kunnen zien als je account privé is.
MTV Snapchat-producer
Ben je een Snapchat-addict die constant bezig is verhalen te updaten en die een pro is met het gebruik van filters?
We zijn op zoek naar een social media-whizzkid met talent voor het vastleggen en delen van de meest memorabele EMA-momenten in de aanloop naar het evenement. Je moet weten wat MTV-fans leuk vinden en je moet een pro zijn in het creëren van de beste content met je telefoon.
Hoe je mee kunt doen:
Creëer een Snapchat-foto die laat zien waarom jij de skills hebt die onze MTV Breaks Snapchat-producer nodig heeft - laat er net zoveel doodles, stickers en emojis op los als je maar wilt, en zorg dat je afbeelding is voorzien van je Snapchat-accountnaam.
Maak een screenshot of sla je afbeelding op en upload deze naar Instagram of Twitter, met de hashtag #MTVBreaksSnapchat.
We nemen vervolgens contact op met een geselecteerde shortlist, die we vragen Snapchat-content te creëren gebaseerd op een EMA-opdracht. Deze content wordt gedeeld en weergegeven op het EMA Snapchat-account (mtvemasnaps).
Stuur nu je inzending op en geef je carrière een kickstart. Je moet 18 tot 26 jaar oud zijn, beschikbaar zijn van 3 tot 8 november 2016, in staat zijn om internationaal te reizen en niet eerder professioneel gewerkt hebben in de door jou gekozen branche.
Als je talent hebt, dan kan MTV Breaks zomaar de doorbraak zijn waar je op zit te wachten. Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en mis het laatste nieuws niet.

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws