Zeven bizarre details in 'thank u, next' van Ariana Grande

7 december 2018
Keken wij meer uit naar deze video dan onze Sinterklaas cadeaus? JA! Zijn we meer Arianator dan ooit? JA! Brengen we Fetch weer helemaal terug? JA!
Ariana Grande heeft ons natuurlijk al insanely enthousiast gemaakt door de voorproefjes op haar socials en de video teaser op YouTube voor haar nieuwste monsterhit 'thank u, next.' Dat de video een enorme early 00's vibe heeft, wisten we al. Ze heeft zich namelijk laten inspireren door iconische films als Mean Girls, Legally Blonde, Bring It On en 13 Going on 30. Om deze classics goed tot zijn recht te laten komen maakt Ariana Grande gebruik van een flinke sterrencast. Zo zijn er cameo's van Troye Sivan, BFF Colleen Ballinger, backup danser Scott Nickelson, YouTuber Gabi Demartino, Victorious collega Daniella Monet en nog veel meer. Ook spelen Jonathan Bennet (Aaron Samuels) en Stephanie Drummond uit de originele Mean Girls cast ook een rol en vertolkt ex-Victorious-collega Elizabeth Gillies de rol van Cady. Er is zelfs een appearence van actrice Jennifer Coolidge uit Legally Blonde. Dit was natuurlijk niet alles!
1. Aubrey(?)
De intro van de video is een remake van het begin van Mean Girls waarin klasgenoten een introductie geven over Regina George maar in dit geval natuurlijk over Ariana Grande. De gekke roddels over Regina worden hier vervangen met de net zo gekke roddels over Ariana. Zo zegt Troye Sivan hier: "I heard she is a lesbian now and dating some chick called Aubrey. That's f*cking sick!" Dit is gebaseerd op de songtekst van het nummer die door vele verkeerd is verstaan. Toen de single net uit kwam, dachten vele fans dat ze zong: 'Cause her name is Aubrey and I'm so good with that, en dat ze daarmee uit de kast kwam. Het hielp natuurlijk niet dat deze fout ook werd overgenomen door Apple Music.
Ondanks het liedje over haar exen gaat, zingt ze ook over selflove. De tekst is dus: 'Cause her name is Ari and I'm so good with that. She taught me love, she taught me patience..
2. Burnbook
Naast dat het fantastisch is om Ariana Grande te zien als Regina George, is gelijk te zien dat er ook gebruik word gemaakt van het bekende Burnbook uit Mean Girls. Alleen is het in dit geval, net als de single, een ode aan haar exen. Het staat vol met leuke herinneringen en lieve dingen over de guys waarmee ze samen is geweest. Haar ex en voormalig achtergrond danser Ricky Alvarez en ex verloofde Pete zijn te zien in het boek. De meest opvallende pagina gaat toch wel over haar one time fling Big Sean. Want als je snel leest, kan de rapper blijkbaar "Het nog steeds krijgen". Interesting right?!
3. Kris Jenner
Deze cameo moet je niet ontgaan zijn! Momager Kris Jenner is perfect gecast als Regina George's moeder aka The OG cool mom.
4. Bring It On outfits
De cheerleader outfits zijn gebaseerd op de pakjes uit de film Bring It On. Op de outfits van de originele film staan de letters RCH, wat staat voor Rancho Carne High. In de clip van Ariana staat er TUN, wat natuurlijk staat voor thank u, next.
5. Politiek
Wanneer Ariana de rol van Elle Woods perfect vertolkt als ze op het gras in de zon ligt, leest ze een boek met de titel: Immigration and Refugee Law and Policy. Het lijkt er op dat ze hiermee een politieke statement wil maken over het beleid van de Amerikaanse overheid tegenover immigranten en vluchtelingen. Go Ari!
6. 7 rings
Naast dat ze in de signature Porsche rijdt van Elle Woods, staat er 7 rings op de kentekenplaat van de zwarte auto. Dit staat voor de 7 ringen die ze heeft gekocht voor haar 6 beste vriendinnen en haarzelf. Ook word er gespeculeerd over de volgende single die 7 rings zou kunnen heten.
7. Het 13 going on 30 poppenhuis
De laatste emotionele shots zijn gebaseerd op de emotionele scenes uit de film 13 Going on 30, met het bekende poppenhuis uit de film. Komen de kamers van het poppenhuis je bekend voor? Dat klopt! Het zijn namelijk kopieën van de kamers die door de video heen zijn gebruikt! Hoe bedoel je attention for details?
Ariana Grande’s thank u, next video is er een met ontzettend veel hidden messages, cameo’s en amazing details waardoor je hem niet vaak genoeg kan kijken. Of je nu bent opgegroeid in de early 00’s of niet, Ariana en haar team hebben met hart en ziel aan dit project gewerkt.

Ariana Grande - thank u, next

categorie:

laatste nieuws

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen!

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news

MTV Push november 2019: Leer AJ Mitchell beter kennen!

news

MTV EMA 2019: Dit zijn de winnaars en de hoogtepunten

news

Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

news

Snelle is MTV EMA Best Dutch Act 2019

news

Dua Lipa, NCT 127, Sofia Reyes, Pablo Vittar en Jhay Cortez treden op bij de MTV EMA

news

Emma Heesters wint MTV Push Award 2019

news