MTV EMA Nominee | Afrojack

22 oktober 2013
Onlangs zijn alle genomineerden voor de MTV EMA 2013 onthuld door niemand minder dan Ron Burgundy. Vijf topacts maken kans op een award in de categorie 'Best Dutch Act'. Kensington, Afrojack, Nicky Romero, Nielson en Armin van Buuren.
Wij zetten elke week een act in de spotlight zodat jij weet op wie je moet stemmen via http://nl.mtvema.com/ . Deze week staat gaat de aandacht naar Afrojack op MTV.nl!
Nick van der Wall a.k.a. Afrojack is wereldberoemd, maar komt gewoon uit onze eigen kleine kikkerlandje. Nick van de Wall begon in 2007 met optredens onder de naam Afrojack en was vastbesloten om het helemaal te maken als dj en producer. Nu brengt de kenmerkende productiestijl van onze landgenoot hem het soort remixverzoeken en wereldwijde roem als superster waar de meeste dance-artiesten slechts van kunnen dromen. In 2011 ontving Afrojack een Grammy-award voor zijn remix (samen met David Guetta) van Revolver van Madonna. Zijn tweede Grammy, in 2012, was voor de track Look at Me Now, die hij samen met Chris Brown produceerde. In 2012 won Afrojack de MTV EMA voor Best Dutch Act. In augustus 2013 trad hij op tijdens MTV World Stage op Malta.
Afrojack heeft ook de officiële themesong mogen maken voor de MTV EMA 2013. Dit is het eerste jaar dat er een themesong! Het zou natuurlijk top zijn als Afrojack ook nog met een MTV EMA naar huis gaat. Stemmen doe je hier: http://nl.mtvema.com/

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws