Charlotte Crosby was zwanger van Gary Beadle

1 juni 2016
Charlotte uit Geordie Shore heeft in een interview met Heat Magazine verteld dat ze zwanger is geweest van Gary. Ze dacht dat ze ongesteld was door de heftige pijn, maar had uiteindelijk een, schrik niet, buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Hoe het had kunnen gebeuren? Ze was vergeten de pil opnieuw te halen en zodoende is ze zwanger geraakt.
In het ziekenhuis werd Charlotte meteen geopereerd en gelukkig ging het al snel weer goed met haar. Op Facebook schrijft Charlotte dat ze onder de indruk is van alle steun die ze heeft gekregen na het geven van het interview. Ze heeft het interview gegeven zodat ze het verhaal zelf aan de wereld heeft kunnen vertellen en een hoofdstuk voor zichzelf kan afsluiten.
Tot slot zegt ze: "Ik hoop echt dat ik hierdoor het respect krijg om geen vragen meer te krijgen over Gary. Dit is de laatste keer dat ik over hem of over de toestand spreek. Ik hoop dat iedereen dat respecteert. Ik verdien beter. Ik zie dat nu in. Er komt een boel moois op mijn pad. Ik ga mij nu focussen op de goede dingen die de toekomst brengt."

laatste nieuws

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws

OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

Muziek

Dua Lipa vecht tegen zichzelf in muziekvideo ‘IDGAF’ geregisseerd door STROMAE!

Muziek

Koen Kardashian vertelt over ongeluk: “Ik KLAPTE met mijn hoofd tegen het raam”

Nieuws

Geordie Shore Seizoen 16: wie zijn er nieuw & wie zijn er uit?

Series