Dit zijn de grote winnaars van de Grammy’s 2018

29 januari 2018
Het zal je niet ontgaan zijn: gisteravond was de 60e editie van de Grammy's! Het begon natuurlijk met een rode loper gevuld met grote namen, opvallende outfits en veel talent. Er waren veel artiesten op de loper met een witte roos, om hun steun te betuigen aan #TimesUp, de beweging die opkomt voor de gelijke rechten van vrouwen en bescherming tegen seksueel onaangepast gedrag. Celebs als Lady Gaga, Nick Jonas, Miley Cyrus, Anna Kendrick en de leden van Imagine Dragons droegen zo'n witte roos.

Terwijl Jay Z eigenlijk degene was met de meeste nominaties, waren de grote winnaars van de avond Bruno Mars en Kendrick Lamar. Bruno heeft alle zes awards waar hij voor was genomineerd naar binnen gesleept. Hij won onder andere Song of the Year ('That's What I Like'), Album of the Year ('24K Magic') en Record of the Year ('24K Magic'). Kendrick, die de awardshow opende met een optreden samen met Dave Chappelle en U2's Bono, won 4 van de 7 awards waarvoor hij was genomineerd.

Ook Ed Sheeran heeft awards gewonnen: Best Vocal Album ('Divide') en Best Solo Performance ('Shape Of You'). Nominatietopper Jay Z ging met lege handen naar huis (of nouja, in ieder geval wel samen met Beyoncé!). Opvallend was dat R&B's Big Hair Beauty SZA met vijf nominaties, maar ook Daddy Yankee en Luis Fonsi met hun enorme hit single 'Despacito', zonder award naar huis moesten.

Met optredens van onder andere Rihanna, Logic, Kesha, P!nk, U2, Lady Gaga, Kendrick Lamar, Bruno Mars en Cardi B was het toch een enorm goed gevulde avond. Vooral het optreden vol girl power van Kesha voor #MeToo was een klapper. Ze zong haar emotievolle nummer 'Praying' met Cyndi Lauper, Camila Cabello, Andra Day, Julia Michaels en leden van het Resistance Revival Chorus.

Bruno Mars - Finesse (Remix)

Kendrick Lamar - LOVE.

Ed Sheeran - Perfect

categorie:

laatste nieuws

HOREN: Dit zijn dé zomerhits van 2018

news

Dua Lipa krijgt haar eigen KLEDINGLIJN!

news

ZIEN: JTOU-deelnemer laat zich NAAKT tatoeëren op z’n vriendin…

news

EOTBDD aflevering 3 in 5 hilarische gifjes!

news

$100.000.000 prijzengeld voor FORTNITE-spelers?!

news

Welke festivals MOET je bij zijn dit jaar?!

news

ZIEN: De fashion trends van 2018!

news

ZIEN: Zangeres Maan lanceert eigen kleding collectie!

news