Frank Ocean op 2 juli in Heineken Music Hall!

17 mei 2013
Op dinsdag 2 juli geeft Frank Ocean een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert is zojuist gestart.
Het is moeilijk om Frank Ocean niet op te merken, zijn debuutalbum channel ORANGE uit 2012 werd zeer goed ontvangen door de muziekpers, de hitlijsten en de fans. In februari van dit jaar won hij een Grammy voor channel ORANGE als Best Urban Contemporary Album en daarnaast kon hij ook de Grammy voor Best Rap Collaboration voor No Church In The Wild (samen met Jay-Z & Kanye West) in ontvangst nemen.
channel ORANGE is een combinatie van stijlen en telt nummers van wel bijna tien minuten. Nummers van Frank Ocean vormen zich harmonieus rond een kern van R&B, soul, funk en hip hop, samen met Ocean’s striking voice.
Frank Ocean werd geboren in Long Beach, Californië. Toen hij vijf was, verhuisde zijn familie naar New Orleans waar hij bekend raakte met de lokale muziek en de jazz in de stad. Door orkaan Katrina in 2005 verhuisde Ocean terug naar Californië, naar Los Angeles. Zijn carrière begint als ghostwriter voor diverse artiesten als Brandy, Justin Bieber en John Legend. De grote doorbraak komt in 2010 als hij zich aansluit bij hip hop collectief OFWGKTA (Odd Future). Zijn mixtape debuut Nostalgia, Ultra werd uitgebracht en er volgde zeer goede kritieken. De mixtape wekte de interesse van artiesten als Kanye West, Beyoncé en Jay-Z en mede daarom verscheen hij, met Grammy succes, op Watch The Throne van Jay-Z en Kanye West.
Frank Ocean is nog steeds lid van Odd Future, maar vaart vooral ook een zeer sterke eigen koers. Het concert op 2 juli in de Heineken Music Hall is het eerste concert van Frank Ocean in Nederland.
FunX presents FRANK OCEAN op dinsdag 2 juli 2013 in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Tickets kosten € 39 (excl. servicekosten)
De Kaartverkoop is net gestart via: www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (45 cpm).

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series