WIN I Laatste kaarten Amsterdam Open Air

1 juni 2014
Zaterdag en zondag is het weer tijd voor een nieuwe editie MTV Presents Amsterdam Open Air in het Gaasperpark. En wij geven hier de laatste kaarten weg!
Na drie onvergetelijke en zonovergoten edities, keert Amsterdam Open Air ook dit jaar terug naar het Gaasperpark. In het weekend van 7 en 8 juni geniet jij weer optimaal van een uitgebreide muzikale, culinaire en culturele programmering en als je niets wilt missen, overnacht je op de camping van Amsterdam Open Air. En het mooie is; het festival valt dit jaar in het Pinksterweekend, dus maandag vrij.
Vijf grote en vier kleinere podia bieden je de beste acts van dit moment. MTV host dit jaar een eigen stage; het Open Air By MTV Stage. Hier check je Tensnake, Maribou State, Bakermat, Skip & Die en Dio op zaterdag en zondag ga je lekker uit je dak met Hudson Mohawke, een DJ-set van Bonobo, four Tet en van eigen bodum Dekmantel Soundsystem, Job Jobse en Elias Mazian. Meer info en tickets vind je op: http://amsterdamopenair.nl/
Wij willen jou graag vooraan bij het Open Air By MTV Stage zien, dus geven we hier de de laatste kaarten weg. Beantwoord onderstaande vraag, laat je gegeven achter en wie weet zien wij je zaterdag of zondag tijdens MTV Presents Amsterdam Open Air!

laatste nieuws

Niall Horan schrijft tweede album in 2018

Nieuws

Het is precies 20 jaar geleden dat de film Spice World uitkwam

Muziek

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws