Online terugkijken: alles wat je moet weten

7 januari 2020
Wil jij als MTV die-hard altijd alle afleveringen van elke show hebben gezien, maar heb je geen idee waar en wanneer dat precies kan? Hieronder hebben we de belangrijkste info kort voor je onder elkaar gezet.
Première
Op televisie (Ziggo: #23, KPN #20, T-Mobile Thuis #15) zie je elke dag om 21:30 altijd als eerste de nieuwste aflevering van je favoriete MTV shows voorbijkomen. Welke dit per dag zijn kun je in onze tv-gids vinden.
Na de première
Red je 21:30 niet om op de bank te hangen en heb je een goede reden waarom je de première hebt gemist? 😉 's Avonds na de tv-uitzending (tussen 22:30 en 23:00 uur) kun je de aflevering 7 dagen gratis terugkijken op onze website én in de MTV Play-app. Je kunt de MTV Play app gratis downloaden op Google Play en in de App Store.

Op onze site vind je de meest recente aflevering bovenaan op de homepage en op mtv.nl/shows. Daarnaast hebben we op die pagina's ook de meest recente video's voor je in het blokje 'afleveringen gemist' gezet. Zo zie je meteen wat er allemaal nieuw is – zo simpel is dat!
Een goed excuus dus om je dag lekker op de bank te spenderen met het terugkijken van alle nieuwe afleveringen van de week. Of in de trein. Of als je op visite moet. (Of op school/werk...😉).
Vraag?
Heb je een vraag over onze programmering? Stuur ons even een DM op Facebook (@mtvnl) of Instagram (@mtvnl). Dan komen we zo snel mogelijk met een antwoord bij je terug.
 
Veel kijkplezier!
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 43

news

Little Mix presenteert de MTV EMA 2020

news

MTV News Recap: Week 42

news

Sam Smith, Maluma, Doja Cat, Zara Larsson en YUNGBLUD treden op tijdens de MTV EMA 2020

news

MTV Push oktober 2020: Leer Ashnikko beter kennen

news

MTV News Recap: Week 41

news

MTV EMA BEST DUTCH ACT 2020: Dit zijn de genomineerden

news

MTV EMA 2020: Dit zijn alle genomineerden

news