Stem nu voor de MTV EMA Biggest Fans-award!

8 november 2017
Het is tijd om erachter te komen wie de grootste fanbase van dit jaar heeft; Justin BieberKaty PerryAriana GrandeShawn Mendes of Taylor Swift. 
Het stemmen voor de 'Biggest Fans'-award gaat van start op Twitter en Instagram, waar twee stem rondes plaats gaan vinden. De eerste ronde begint op woensdag 8 november om 4 uur 's middags. Fans kunnen hun liefde voor hun fave artiest showen door te tweeten of een comment achter te laten met de biggest fans hashtags die hieronder staan. 
De twee artiesten die de meeste hashtag stemmen hebben behaald aan het einde van ronde één gaan door naar de tweede en laatste ronde op zaterdag 11 november om 12 uur 's middags. Tijdens deze ronde wordt er weer met de hashtags gestemd, net zoals in ronde één. De artiest met de meeste stemmen wint de 'Biggest Fans' award van 2017! 
De winnaar wordt bekent gemaakt tijdens de MTV EMA rode loper show, die vlak voor de MTV EMA live-show gaat plaatsvinden op zondagavond 12 november
Dit zijn de hashtags waarmee je kan stemmen op je faves: 
#EMABiggestFansJustinBieber 
#EMABiggestFansKatyPerry 
#EMABiggestFansArianaGrande 
#EMABiggestFansShawnMendes 
#EMABiggestFansTaylorSwfit 
Elke post met de hashtag die op Twitter en Instagram geplaatst wordt telt als een stem.
De afgelopen twee jaar hebben de Beliebers de 'Biggest Fans'-award gewonnen met een enorm aantal stemmen. Gaat dit jaar de eerste keer voor Shawn MendesAriana Grande of Katy Perryzijn om een 'Biggest Fans'-award te winnen? Zijn deze fanbases groot genoeg om de Biebs te verslaan dit jaar? We zullen het over een paar dagen zien!
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

10x het beste van de ‘10 year challenge’

news

Ariana Grande-update: een wel héle bijzondere tattoo en nieuwe muziek

news

Lindsay Lohan’s Beach Club: binnenkort op MTV

news

5 bruiloften die (waarschijnlijk) gaan plaatsvinden in 2019

news

Wat doet de Awkward-cast nu?

news

'Bohemian Rhapsody' grote winnaar Golden Globes 2019, ook prijs voor Lady Gaga

news

Verwachten Kim K en Kanye een vierde kind?

news