VIDEO | Fans maken zich zorgen over vriendschap Millie Bobby Brown en Drake: té close met elkaar?!

22 september 2018
Oké, op zich is er natuurlijk helemaal niks mis met een zo'n onverwachte vriendschap tussen twee sterren. Maar de vriendschap tussen de 14-jarige Millie Bobby Brown en de 32-jarige Drake begint nu toch wel opvallend te worden. Afgelopen november hebben de twee elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een concert in Australië en posten ze allebei een foto op Instagram. Allemaal nog erg onschuldig right?
View this post on Instagram

this guy... ❤️

A post shared by 𝕞𝕚𝕝𝕝𝕚𝕖 (@milliebobbybrown) on

Nu bijna een jaar later is de vriendschap gegroeid tot een, nou ja, stranger thing…Tijdens een interview op de rode loper van de Emmy Awards verteld Millie over de band tussen haar en de rapper. Blijkbaar appen ze elkaar regelmatig en ziet ze hem echt als een hele goede vriend en een rolmodel. “I love him” zegt ze. Drake vertelt haar hoe erg hij haar mist waarop zij weer reageert; “I miss you more”. Ook vertelt Millie hoe Drake haar advies geeft over jongens. Wat voor berichtjes ze daarover naar elkaar sturen blijft een beetje onduidelijk...
Tuurlijk barstte het internet meteen los na dit interview en werd er veel gewezen op het grote leeftijdsverschil tussen de twee: 18 jaar. Ook vragen fans zich af of het wel gepast is dat Drake advies geeft aan een tiener die duidelijk een fan van hem is. Het is logisch dat Millie niet het leven van een gewone tiener heeft, maar toch vinden veel mensen het ongepast dat deze twee zo veel contact hebben en toch wel over hele persoonlijke onderwerpen praten.

Drake heeft zijn kant van het verhaal nog niet verteld en zolang het vriendschappelijk is lijkt Drake vooral gewoon een goede vriend voor Millie te willen zijn. En zeg nou eerlijk: wie wil er nou geen advies krijgen van hem?! You go Millie!

Drake - In My Feelings

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5 things to do als je single bent op Valentijnsdag

news

Edison Pop 2019: dit heb je gemist

news

Dit gebeurde er gisteravond tijdens de Grammy’s

news

Album alert: Ariana Grande’s ‘Thank U, Next’ is uit

news

Super Bowl 2019: de highlights van de halftime show

news

MTV Push februari 2019: leer H.E.R. beter kennen!

news

We hebben nieuws over Je Moeder

news