Deze series keek je vroeger altijd tussen de middag

19 juni 2018
Aaah, die goeie ouwe basisschooltijden. Toen je om 12 uur nog lekker even kon bijkletsen met mams of paps, of gezellig bij je vriendjes lunchte. Al was één ding altijd zeker: jij was niet voor de buis weg te halen. En Netflix? Daar had je nog nooit van gehoord. Herinner jij je de volgende series nog?
1. CatDog
Een kat en een hond die aan elkaar vastzitten? Klinkt nu misschien als een bad trip, maar het was wel de realiteit in CatDog. Hoe gingen ze eigenlijk naar de wc?
2. Rocketpower
"Wij zijn skaters met een missie, onwijs coole kids in startpositie: ROCKETPOWER!" Skaten, (ijs-)hockey, surfen, biken, skateboarden… Was er iets wat Otto, Reggie, Maurice en Sam niet konden?
3. Jimmy Neutron
De tienjaar oude genie verzon altijd wel weer iets dat een ramp veroorzaakte, of alle inwoners van Retroville boos maakte. Gelukkig hadden zijn besties Cas en Rien altijd z'n back. Fun fact: Lies Visschedijk, a.k.a. Roelien uit Gooische Vrouwen en Soof uit de gelijknamige films, sprak Jimmy's stem in!
4. The Fairly Oddparents
O god, wat had Timmy het ook zwaar met terror oppas Vicky en een leraar als meneer Crocker… Of die ene aflevering dan dat Timmy's woestijnratje Eddie weer tot leven kwam en wraak wilde nemen?!
5. Rocko's Modern Life
Rocko, een walibi die van Australië verhuist naar Amerika was niet eens zo bizar. Rocko's stierenvriend Heffer die opgevoed werd door wolven (die hem eerst wilden opeten), was dat wel.
6. Dora the Explorer
Als je wat aan de vroege kant thuiskwam, dan was Dora vaak nog op tv. Iets waar je natúúrlijk veel te cool voor was, maar je wel keek want ja, je moest iets. Dora's doordringende blik als ze je een vraag stelde zal ons altijd bijblijven. Wist je trouwens dat de originele Dora je Spaans in plaats van Engels leert?
7. SpongeBob SquarePants
Het kan ook niet anders dan dat we afsluiten met de enige échte Nickelodeon klassieker, SpongeBob. You either hate him or you love him, maar de forever vrolijke spons was er altijd. Neem er een onnozele zeester, eekhoorn wonend op de bodem van de zee, klarinet spelende inktvis en een gierige krab (met een walvis als dochter) bij en we zijn compleet. Tja, over cartoonlogica moet je gewoon niet te veel nadenken.
En zat jouw fave ‘tussen de middag’-serie erbij?
categorie:

laatste nieuws

VIDEO | Deze 5 Catfish-koppels kregen na de ontmaskering een relatie met elkaar

news

Ariana Grande stopt er (tijdelijk) mee

news

5 redenen waarom planten in je huis een super goed idee is

news

Ook OG Brody Jenner tekent voor terugkeer in The Hills: New Beginnings!

news

Dit zijn de meest bizarre kledingstijlen van 2018 tot nu toe

news

De middelbare: expectations versus reality

news

13 Reasons Why-ster Katherine Langford gaat spelen in nieuwe serie!

news

Lana Del Rey is back! Check hier haar nieuwe nummer 'Mariners Apartment Complex’

news