Throwback: Lil Kleine raadt Engelse straattaal tijdens de MTV EMA 2017

2 november 2018
Het is vandaag dan wel geen dinsdag, maar we nemen wel even een 'throwback' terug in de tijd! Namelijk naar de MTV EMA 2017 in London, waar Lil Kleine de award won voor Best Worldwide Act, nadat hij Chef'Special, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve achter zich liet tijdens de uitreiking voor Best Dutch Act. Hij is de eerste Nederlander ooit die de award voor Best Worldwide Act heeft gewonnen.
Tijdens de MTV EMA 2017 in London werden onder andere Zara Larsson, Stormzy en Stefflon Don gevraagd om Engelse straattaal woorden uit te leggen. Ook onze Lil Kleine werd dit gevraagd en bij hem ging het toch iets minder goed af dan de andere artiesten.
In het volgende interview werd Lil Kleine gevraagd welk item hij voor het laatst heeft gekocht, wanneer hij voor het laatst heeft gezoend en wie hem voor het laatst een berichtje heeft gestuurd. De presentatrice schrikt dan ook best van zijn laatste antwoord!
Dit jaar heeft Jack $hirak de Best Dutch Act award gewonnen. Hij vertrekt daarom naar Bilbao om het daar op te nemen in de categorie Best Worldwide Act tijdens de MTV EMA 2018. Gaat hij deze winnen?!

Wil jij niks missen van alle red carpet looks en interviews met de bekendste celebs? Tune dan in om 20:00 uur! De live show kun je vanaf 21:00 uur live zien op MTV.
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

10x het beste van de ‘10 year challenge’

news

Ariana Grande-update: een wel héle bijzondere tattoo en nieuwe muziek

news

Lindsay Lohan’s Beach Club: binnenkort op MTV

news

5 bruiloften die (waarschijnlijk) gaan plaatsvinden in 2019

news

Wat doet de Awkward-cast nu?

news

'Bohemian Rhapsody' grote winnaar Golden Globes 2019, ook prijs voor Lady Gaga

news

Verwachten Kim K en Kanye een vierde kind?

news