Throwback: Lil Kleine raadt Engelse straattaal tijdens de MTV EMA 2017

2 november 2018
Het is vandaag dan wel geen dinsdag, maar we nemen wel even een 'throwback' terug in de tijd! Namelijk naar de MTV EMA 2017 in London, waar Lil Kleine de award won voor Best Worldwide Act, nadat hij Chef'Special, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve achter zich liet tijdens de uitreiking voor Best Dutch Act. Hij is de eerste Nederlander ooit die de award voor Best Worldwide Act heeft gewonnen.
Tijdens de MTV EMA 2017 in London werden onder andere Zara Larsson, Stormzy en Stefflon Don gevraagd om Engelse straattaal woorden uit te leggen. Ook onze Lil Kleine werd dit gevraagd en bij hem ging het toch iets minder goed af dan de andere artiesten.
In het volgende interview werd Lil Kleine gevraagd welk item hij voor het laatst heeft gekocht, wanneer hij voor het laatst heeft gezoend en wie hem voor het laatst een berichtje heeft gestuurd. De presentatrice schrikt dan ook best van zijn laatste antwoord!
Dit jaar heeft Jack $hirak de Best Dutch Act award gewonnen. Hij vertrekt daarom naar Bilbao om het daar op te nemen in de categorie Best Worldwide Act tijdens de MTV EMA 2018. Gaat hij deze winnen?!

Wil jij niks missen van alle red carpet looks en interviews met de bekendste celebs? Tune dan in om 20:00 uur! De live show kun je vanaf 21:00 uur live zien op MTV.
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Dit zijn de nieuwste kerstfilms die je moet zien

news

Nienke Plas releast single 'VRIJDAG' en de muziekvideo staat net online

news

5x celebrity break-ups van 2018

news

Fanbase-namen op een rijtje: van Arianators tot Mendes Army

news

Victoria’s Secret Show 2018: Alles wat je moet weten

news

Dit zijn de singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 4

news

Ariana Grande brengt 'thank u, next' uit en onthult songtitels van nieuw album?

news