Throwback: Lil Kleine raadt Engelse straattaal tijdens de MTV EMA 2017

2 november 2018
Het is vandaag dan wel geen dinsdag, maar we nemen wel even een 'throwback' terug in de tijd! Namelijk naar de MTV EMA 2017 in London, waar Lil Kleine de award won voor Best Worldwide Act, nadat hij Chef'Special, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve achter zich liet tijdens de uitreiking voor Best Dutch Act. Hij is de eerste Nederlander ooit die de award voor Best Worldwide Act heeft gewonnen.
Tijdens de MTV EMA 2017 in London werden onder andere Zara Larsson, Stormzy en Stefflon Don gevraagd om Engelse straattaal woorden uit te leggen. Ook onze Lil Kleine werd dit gevraagd en bij hem ging het toch iets minder goed af dan de andere artiesten.
In het volgende interview werd Lil Kleine gevraagd welk item hij voor het laatst heeft gekocht, wanneer hij voor het laatst heeft gezoend en wie hem voor het laatst een berichtje heeft gestuurd. De presentatrice schrikt dan ook best van zijn laatste antwoord!
Dit jaar heeft Jack $hirak de Best Dutch Act award gewonnen. Hij vertrekt daarom naar Bilbao om het daar op te nemen in de categorie Best Worldwide Act tijdens de MTV EMA 2018. Gaat hij deze winnen?!

Wil jij niks missen van alle red carpet looks en interviews met de bekendste celebs? Tune dan in om 20:00 uur! De live show kun je vanaf 21:00 uur live zien op MTV.
categorie:

laatste nieuws

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen!

news

MTV Push november 2019: Leer AJ Mitchell beter kennen!

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news

MTV EMA 2019: Dit zijn de winnaars en de hoogtepunten

news

Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

news

Snelle is MTV EMA Best Dutch Act 2019

news

Dua Lipa, NCT 127, Sofia Reyes, Pablo Vittar en Jhay Cortez treden op bij de MTV EMA

news

Emma Heesters wint MTV Push Award 2019

news